Aktuelt

lys-og-luft

13. juni 2017

Der skal lys og luft til et godt møde

Mange virksomheder vælger at lægge deres møder i eksterne omgivelser. Udbuddet af kursussteder er stort, og det kan være svært at overskue, hvor man skal placere sine kurser, konferencer og møder. De fleste mødesteder har for lidt fokus på et godt indeklima, hvilket kan være en afgørende faktor for et vellykket møde.

Læs mere


receptionist-koordinator

8. juni 2017

Erfaren konferencereceptionist søges

Søhuset søger en top engageret og erfaren konferencereceptionist. Søhuset Konferencecenter Søhusets vigtigste mission er hver dag at give husets gæster en sublim oplevelse; det gælder, hvad enten de kommer på kursus, til konference …

Læs mere


Restaurant
Mad

26. april 2017

Derfor tager vi én fest ad gangen

Når man vælger at holde sine fester ude, kan det være forbundet med vis usikkerhed. Ansvaret bliver mere eller mindre afgivet til personalet, og frygten for at man som gæst drukner i travlhed og uopmærksomhed er en realitet. Hvordan gør man sine gæster trygge, og hvilke parametre er afgørende for at en fest skal lykkes?

Læs mere


juledekoration

11. november 2016

Vind en elegant juledekoration

Bo Büll er Søhusets blomsterdesigner, og i juletiden er det naturligvis Bo, der står for de elegante og trendy dekorationer, som vil pryde Søhuset. I anledning af den søde juletid udlodder Søhuset og Bo Büll nu en fantastisk juledekoration til en værdi af 600,- kr. Konkurrencen finder sted på Facebook – og du kan lege med her.

Læs mere