Aktuelt

23. marts 2018

Festlokaler Nordsjælland

Skal vi hjælpe dig med at sætte rammerne for en fest, du og dine gæster aldrig glemmer? Hos Søhuset tilbyder vi unikke festlokaler i Nordsjælland komplet med søudsigt, højt til loftet og plads …

Læs mere


3. juli 2017

En tur i det grønne styrker indlæringen

At inddrage naturoplevelser i et møde eller til en konference kan være afgørende, når man ønsker at bryde hverdagen og få rum til at tænke nye og større tanker. Mennesket er grundlæggende designet til at leve i naturen.

Læs mere


13. juni 2017

Der skal lys og luft til et godt møde

Mange virksomheder vælger at lægge deres møder i eksterne omgivelser. Udbuddet af kursussteder er stort, og det kan være svært at overskue, hvor man skal placere sine kurser, konferencer og møder. De fleste mødesteder har for lidt fokus på et godt indeklima, hvilket kan være en afgørende faktor for et vellykket møde.

Læs mere


26. april 2017

Derfor tager vi én fest ad gangen

Når man vælger at holde sine fester ude, kan det være forbundet med vis usikkerhed. Ansvaret bliver mere eller mindre afgivet til personalet, og frygten for at man som gæst drukner i travlhed og uopmærksomhed er en realitet. Hvordan gør man sine gæster trygge, og hvilke parametre er afgørende for at en fest skal lykkes?

Læs mere