5 spørgsmål der hjælper dig med at planlægge din næste firmajulefrokost

Et nyt årti er begyndt, og vi har alle så småt lagt julefejringen bag os. Du og dine kolleger havde forhåbentlig en festlig og hyggelig julefrokost, hvor I fik markeret og afsluttet 2019 på bedste vis. Men selvom vi kun lige er kommet over på den anden side af den søde juletid, er det lige det rette tidspunkt til at starte planlægningen for næste års firmajulefrokost.

Du og dine kolleger har endnu den seneste julefrokost i frisk erindring, og om du var ansvarlig for planlægningen af julefrokosten anno 2019 eller ej, så har du helt sikkert gjort dig nogle tanker om, hvad du kunne tænke dig var anderledes til næste års julefrokost.

Vi har samlet 5 spørgsmål, som du kan bruge til at spore dig ind på, hvordan julefrokosten anno 2020 skal se ud:

  1. Hvilke tre ting fra jeres seneste firmafest fungerede bedst? Hvilke fungerede mindre godt?
  2. Hvilken stemning ønsker du at skabe for dine kolleger? Den klassiske julefrokost, temafest a la oktoberfest, gastronomisk forkælelse eller noget helt fjerde.
  3. Hvad er de tre vigtigste ting, der skal være opfyldt på dagen?
  4. Hvad er det værste, der kan ske på dagen?
  5. Hvad drømmer du om, at dine kolleger taler om efter julefrokosten?

I Søhuset kan alt lade sig gøre, og vi står klar til at skabe præcis den firmajulefrokost, I drømmer om. Vi hjælper med både sparring og rådgivning i forbindelse med planlægningen og kan hjælpe dig med at omdanne svarene på de fem spørgsmål til konkrete ideer for jeres næste firmajulefrokost.

Der er plads til 250 personer i vores restaurant, og med højt til loftet og store lokaler, er der masser af rum til dans og musik. Ring til vores konferencekoordinator Lise Rottensten på tlf. 88708870, som sidder klar til at lytte til dine ønsker. Du kan også via kontaktformularen her på vores hjemmeside spørge os om, hvordan vi kan hjælpe dig med at gennemføre den bedste firmajulefrokost.

Testimonial

Vi oplever, at samarbejdet med Lise er nemt, og at I er lydhør overfor ønsker. Vi er super glade for, at I vil hjælpe med oppyntning, så vi kan koncentrere os om underholdning. Søhuset er generelt gode at arbejde sammen med, og alle praktiske forhold fungerer, så man skal ’slet ikke tænke’. Alt er velfungerende, og der er rigtig god mad. Det fungerer super fint, at starte med det faglige, og gå til det sociale bagefter. I år havde vi selv musik med til senere, og der skulle vi have haft nogle klare aftaler omkring højtalere. Et år havde vi glemt at bestille forplejning til vores band, men det blev hurtigt klaret, og alt endte lykkeligt. Alt i alt er vi super glade for samarbejdet med Søhuset.

DTU Kemiteknik

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Kontakt os for at høre mere