Har I mod på en alternativ julefrokost i år?

Den klassiske julefrokost er truet pga. den nuværende coronasituation. Vi har udviklet et alternativt koncept, der muliggør hygge med kollegerne på tryg vis, så I ikke er nødsaget til at aflyse et af årets sociale højdepunkter.

Julen er hjerternes fest, hvor vi samler familie, venner og ikke mindst kolleger. I en tid, der dog er præget af afstand og restriktioner, er den klassiske julefrokost ikke nødvendigvis noget alle er trygge ved at gennemføre – det har vi i Søhuset Konferencecenter fuld forståelse for.

Julefrokost er normalt et af årets sociale højdepunkter. At måtte droppe det, som mange på arbejdspladsen plejer at se frem til hele året, er en skam. I fortjener at hygge jer med hinanden og fejre de udfordringer, I har overkommet i løbet af året – men det kræver nytænkning for at sikre tryghed.

Julehygge sammen – i små grupper
Som et trygt alternativ til den klassiske julefrokost, kan vi tilbyde et bekymringsfrit koncept, hvor samværet kan nydes i mindre grupper under hyggelige aktiviteter i Søhuset, så I fordeles bedst muligt. Arrangementet afsluttes med en gastronomisk anretning, der nydes i vores restaurant.

Velkomst
Ved ankomsten i Søhuset får I mulighed for at hygge jer lidt med hjemmelavet glögg i den ene hånd og vores egne lækre julegodter i den anden.

Julekoncert
Der er ikke noget som julemusik, der kan sætte den rette stemning. Træd ind i vores juleunivers, hvor vi omdanner vores store og fleksible auditorium til en smuk koncertsal. Her vil I kunne nyde og synge med på tonerne fra vores band, der spiller velkendte og elskede julesange.

Ginsmagning
Her går jeres smagspalette på opdagelse i en verden af gin og tonics, hvor I får en forståelse af gode kombinationer, blandingsforhold samt vigtigheden af garniture. Hvis gin ikke er en favorit, er rom- eller whiskysmagning også en mulighed.

Konfektværksted
Hvad er en jul uden konfekt? På vores konfektværksted er det kun fantasien, der sætter grænsen for, hvilke lækre julekreationer, I kan skabe og tage med hjem.

Aktiviteter + gastronomisk anretning: fra 750 kr. per person

Download flyer

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Kontakt os for at høre mere