Kom helt tæt på krigsfotografen Jan Grarup

Kom til foredrag med en af verdens bedste krigsfotografer, Jan Grarup, når han i Søhuset deler sin personlige fortælling.

Jans fortælling finder sted midt i verdens brændpunkter. En fortælling om et passioneret, nysgerrigt menneske på en mission for at fortælle historier om mennesker, der ikke selv er i stand til at fortælle deres egne historier. En fortælling om mod og om at turde kaste sig midt ind i hungersnød, krig og ødelæggelse.

Jan Grarup er for nyligt portrætteret i dokumentarfilmen ”Krigsfotografen”, og så er han aktuel med en bog om egne erindringer ”Hvor jernkorsene gror”.

Sæt nysgerrigheden og modet i spil

I Søhuset tror vi på, at de største ideer og tanker opstår i mødet mellem mennesker. Når vi møder hinanden med nysgerrige spørgsmål og med en oprigtig lyst til at vide mere, så vokser vi også som mennesker. Vi ved også, at det kræver mod at stille nysgerrige spørgsmål til mennesker, vi måske aldrig har mødt. En anden slags mod end at træde ind med et kamera i en krigszone, men dog stadig mod.

Vi håber, at du til foredraget vil sætte din nysgerrighed og mod i spil. Jan Grarup er et hudløst ærligt menneske. Det bærer hans foredrag i den grad præg af, og det håber vi, at du vil mærke til dette morgenmøde i nysgerrighedens og modets tegn.

Program

Tirsdag den 10. marts 2020 kl. 08.00-10.30 i Søhuset Konferencecenter, Venlighedsvej 10, 2970 Hørsholm.

Kl. 08.00 Ankomst og morgenmad i restauranten
Kl. 08.30 Velkomst i Søhuset
Kl. 08.35 Foredrag ved Jan Grarup inkl. spørgsmål fra salen
Kl. 10.00 Networking
Kl. 10.30 Tak for i dag

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Søhuset og vi har taget Sundhedsstyrelsens anbefalinger til os, for at forebygge smitte mod coronavirus.

Tilmeld dig her