Omgivelserne for et vellykket strategiseminar er alfa og omega.

Ordinære rammer fordrer vanetænkning, så skal der udvikles nye idéer og løsninger, er det om at komme ud ad kontordøren og ind i nye inspirerende lokaler. I Søhuset er vi eksperter i at skabe de bedste betingelser for kick-off og strategiseminar.

Forudsætningen for, at vi kan skabe resultater, er handling. Skal resultaterne tilmed være nytænkende, altså ikke blot en gentagelse af sidste års succes, men decideret banebrydende, så kræver det mere end costbenefit-analyser og konsensus om mødebordet. Det kræver, at vi kommer ud af komfortzonen og derhen, hvor nye ideer kan opstå.

I Søhuset har vi tilsammen 219 års erfaring med planlægning og afvikling af medarbejderseminarer og strategi kick off, og vi trækker på alle vores erfaringer og ressourcer, når vi skal planlægge, hvordan netop jeres strategiseminar eller kick-off skal løbe af stablen.

Vi sikrer processen, så du kan koncentrere dig om indhold

Vi har udarbejdet et konkret værktøj, der synliggør, hvordan vi sammen kommer bedst fra start til slut i planlægningen af seminar. Værktøjet er en visuel procesbeskrivelse, som tager jer igennem alle skridt i planlægningsfasen og skaber overblik over de deadlines, som I skal være opmærksomme på.

Vi tager naturligvis ansvaret og sikrer fremdrift i processen, så alt er på plads og klar i god tid, inden I kommer. Disciplin er en af vores grundprincipper, og hos os vil I have den samme kontaktperson hele vejen igennem forløbet.

Alt du som arrangør skal gøre er at koncentrere dig om indholdet.

Kontakt os nedenfor og beskriv jeres ønsker til et kommende kick-off eller strategimøde, og så vil vi skabe en løsning, der gør jer i stand til at være innovative, kreative og sikre implementering af jeres nye løsninger.

Net Promotor® Score På en skala fra -100 til 100 er Søhusets kundeloyalitet ikke til at komme udenom.

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Kontakt os for at høre mere