#1 på tekniske faciliteter

Mødebookerne har talt: Upåklagelig teknik er det vigtigste

867 mødebookere har i MyImageKonference 2020 analysen anerkendt Søhuset Konferencecenter for at have de bedste tekniske faciliteter til møder og konferencer blandt 78 konferencecentre i Danmark.

Der er ingen tvivl, når det kommer til spørgsmålet om, hvad der er vigtigst, når de danske mødebookere skal vælge konferencested: teknikken skal fungere upåklageligt. I dette års møde- og konferenceanalyse fra MyResearch er velfungerende teknik topscorer blandt i alt 23 valgkriterier, idet tre ud af fire mødebookere tillægger det ”meget stor betydning”.

Søhuset Konferencecenter kan stolt bryste sig af en førsteplads inden for tekniske faciliteter og samtidig, mens vi også er de bedste til at tænke løsningsorienteret.

Dedikeret team skaber teknik og gæsteoplevelser i topklasse

I Søhuset står vores dedikerede inhouse teknik team altid klar til at hjælpe, når gæsterne har brug for det, og vi har naturligvis topmoderne AV-udstyr til professional afvikling af alle typer arrangementer.

Når vores gæster træder ind ad døren, skal alt spille – hver gang. I Søhuset er tillid vigtigt for os; tillid til, at vi i køkkenet, i vores booking og teknik gør os umage hver eneste dag. I Søhuset er vi stolte af, at vores gæster anerkender os som branchens bedste på teknik og på at være de mest løsningsorienterede. Søhuset er et rum, hvor innovatører, erhvervsledere, investorer og forskere mødes. Vi udviser den samme robusthed over for alle vores kunder, hvilket danner en gensidig tillid”, fortæller Søhusets Director of Conference Christina Wejlemann.

Upåklagelig teknik i dit næste møde?

I Søhuset har vi tilsammen 219 års erfaring med planlægning og afvikling af arrangementer, og vi står altid klar med råd, vejledning og sparring for at skabe netop det univers vores gæster ønsker.

I lyset af Covid-19 har vi også dygtiggjort os inden for hybride møder, der forener det fysiske og det digitale univers på tværs af lokationer. Vi sikrer ikke kun, at teknikken spiller, men også alt andet. Fra gastronomiske nybrud til service i verdensklasse.

Alt var simpelthen perfekt. Jeg har sjældent fået så mange tilbagemeldinger fra mine kollegaer omkring et sted, mad, servering og alt andet. Det er et fantastisk sted, I holder til, og der er stadig flere, der kommer og spørger mig, om vi ikke skal benytte os af Søhuset en anden gang. Det tror jeg helt sikkert, vi kommer til”, fortæller Kate Dyhrberg Sørensen fra Copydan Tekst & Node

Skal vi også hjælpe dig med at gennemføre et møde, en konference eller et event, der forløber perfekt?

Hør hvordan vores tekniske løsninger gør en forskel for vores gæster

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Lad os tage en uforpligtende snak

[ninja_form id="8" contact-email="lro@soehuset.dk"]