Skaber du rum til fordybelse i dine møder?

I Søhuset har vi et rum, der med sin særlige størrelse skaber plads til store visioner og vertikale tankeløft. I vores auditorium kan op mod 350 mennesker komme fra hver deres retning og mødes på midten for at lytte begejstret til hinanden eller til en oplægsholder, der deler gavmildt ud af sin viden.

Brug rummet  

Det gode møde kræver, at vi skaber et rum, hvor alle bidrager generøst med deres input og ideer. Og netop rum og sanser er vigtige elementer at tænke ind, når du planlægger dit næste møde.

Så stil dig selv spørgsmålet: ”Hvordan udnytter jeg bedst rummet til det, jeg vil have ud af mødet?” Vil du gerne have deltagernes input og skabe en anderledes dynamik, så skal I måske stå op eller sidde i en cirkel, så I bedre kan interagere med hinanden. Har du derimod brug for, at deltagerne lytter til en oplægsholder med en præsentation, kan en mere klassisk bordopstilling med rækker eller biograf-opstilling være en bedre løsning.

I Søhusets auditorium kan vi understøtte alle slags møder. Tribunen kan fjernes helt, så I har et stort åbent rum, der ligger op til leg og kreative processer, stole kan sættes ind i grupper, hvis I har brug for gruppearbejde undervejs, og hvis I har brug for, at deltagerne blot skal læne sig frem og lytte begejstret til et oplæg, har vi naturligvis den klassiske auditorieopstilling.

Ta’ en pause i det grønne 

Husk også, at pauser er guld værd i møderNår din agenda for dagen ligger klar. Kan du med fordel løbe den igennem igen og spørge dig selv ”Har jeg lagt nok til en til mentale pauser?”. Du kan også overveje, om deltagerne nødvendigvis skal sidde ned i mødelokalet til alle punkterne på din dagsorden, eller om nogle af øvelserne kan kombineres med en gåtur i det fri. Forskning viser, at vi bliver mere kreativenår vi går, så hvorfor ikke understøtte jeres proces med en tur i det grønne? På den måde skaber du både ny energi i rummet og kickstarter idegenerering.  

Søhuset har vi tre tankegange, tre walk-and-talk mødestier, omgivet af stor natur. I har direkte adgang til vores tankegange fra vores auditorium. Herfra kan I gå i fælles flok og gavmildt lufte jeres ideer om fremtiden. 

Det siger vores kunder

“Søhuset Konferencecenter var de perfekte rammer til vores afslutningskonference. Personalet er ikke alene meget professionelle i kommunikationen, teknisk support, catering m.m. De er også ekstremt venlige, hjælpsomme, meget opmærksomme på vores behov og utroligt fleksible efter at imødekomme disse. Det – sammen med de smukke omgivelser – gjorde det til en dag vores 250 konferencegæster husker.” – Signe Marie Viborg, TEC

Hør hvad gæsterne siger om Søhuset 

Se forskellige opstillinger i vores auditorium

 

 

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Kontakt os for at høre mere