Søhusets madfilosofi: En verden af gastronomiske nybrud

I Søhuset har vi vores faste kokketeam bestående af fem dygtige og engagerede kokke. Vi sætter en ære i at variere udbuddet i vores frokostbuffet, så den gastronomiske oplevelse er ny hver gang, vores gæster besøger os.

Vores buffet er sammensat af mindre retter, lækkert anrettet i portionsskåle. Med inspiration fra både ind- og udland arbejder vi hver dag på at sætte vores præg og twist på de klassiske retter. Alt er naturligvis hjemmelavet, og vi har især fokus på at bruge sæsonens råvarer, som helst er produceret lokalt.

Hør Søhusets Food and Beverage Manager, Mikael Gyllinge, fortælle, hvordan han og teamet bruger nysgerrighed og passion til at sammensætte og servere gastronomiske nybrud hver dag.

Du er altid meget velkomne til at komme forbi til frokost, så du selv kan opleve den høje kvalitet vores kolleger i køkkenet leverer.

Book et besøg hos os her.