Take-away til medarbejderseminar – Læs succesen fra Søhuset

Mange store møder bliver i øjeblikket afholdt online pga. corona. Det stiller krav til, hvordan den gode oplevelse skabes for den enkelte på hjemmekontoret. For DTU Science Park betød det et særligt fokus på forplejningen, da deres medarbejderseminar på over 50 personer i år skulle stå den digitale distance.

DTU Science Park har tradition for at afholde deres årlige medarbejderseminar i Søhuset Konferencecenter. Men når medarbejderseminaret ikke kom til Søhuset i år, måtte Søhuset komme til medarbejderseminaret i stedet.

Derfor måtte der tænkes i nye baner, nu hvor smagen af Søhuset skulle ud af huset.

Take-away udover det sædvanlige

Team Søhuset gik til opgaven med stor begejstring for at sammensætte take away ud over det sædvanlige, og det skinnede igennem hos arrangøren af seminaret, Michelle Kihl:

Da jeg spurgte Søhuset, om de havde ideer var de IKKE til at stoppe. De sammensatte en ekstraordinær boks til os.

Resultatet var en stor goodieboks med en god blanding af hjemmelavede og velkendte produkter i Søhuset. Der blev sørget for både morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer til hele dagen, som medarbejderne kom og hentede dagen før seminaret.

Goodieboksen skulle give os en følelse af fællesskab – eller oplevelsen af at være i et fælles rum – og man må sige, den virkede efter hensigten! Den delte begejstring og overvældelsen over hvor meget lækkert, der var i goodieboksen. Det gav bare dagen den fælles ramme, som vi har savnet. Og så gav det os energi til hele 5 timer online. Vi havde ikke fået så fint et udbytte af dagen uden kærlighed fra Søhuset.”

– Michelle Kihl
Executive Assistant, DTU Science Park

Reaktioner fra DTU Science Park medarbejdere

Man ved bare, at det er godt, når det kommer fra Søhuset! Stort TAK til jer alle.”

Hold nu fast en helt vild overdådig goodiekasse

Det var intet mindre end fantastisk! I er så dygtige

Vi blev forkælet hele vejen

 ”Simpelthen super lækkert mad. Tak til Søhuset!

Indholdet i take-away kassen

Medarbejderne skulle aktiveres, og det blev gjort ved, at de skulle bage en rå, koldhævet dej, så duften af nybagt brød kunne sprede sig på hjemmekontoret.

Morgenmad:

  • Nybagt brød m. ost og hjemmelavet marmelade
  • Hjemmelavet øllebrød m. flødeskum
  • Hjemmelavet skovbær smoothie
  • Juice fra Frydenlund Plantage
  • Riccos kaffe og Perchs te

Frokost (tapas):

  • Nybagt brød
  • Fennikelpølse
  • Snack chorizo
  • Færøsk varmrøget laks med rygeost
  • Salat på grønkål og rodfrugter
  • Tomat/chili humus og persille/basilikumpesto
  • Semidried tomater, syltede svampe og løg
  • Comté ost med hybenpure

Dessert:

  • Panna cotta

Snacks:

  • Hjemmelavede cookies
  • Æble fra Frydenlund Plantage
  • Hjemmelavet energishot af ananas, appelsin, ingefær og mynte
  • Økologisk sodavand fra Craft Soda med paraply
  • Lakridskonfekt fra Hattesens Konfektfabrik

Skal din arbejdsplads også have take-away fra Søhuset?

Mad samler os, og giver os noget at tale om. Hvis du også vil tage dit næste store online møde til nye højder, så prioriter at forplejningen er den samme for alle på hjemmekontoret.  Vi hjælper dig gerne med din succes.

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Lad os tage en uforpligtende snak