firmajulefrokost

Værktøj: Succes med din firmajulefrokost

Julen står for døren. Og med den kommer også julefrokosten. Og den succesfulde julefrokost kræver planlægning. Mange virksomheder er derfor allerede nu i gang med at planlægge næste års firmajulefrokost. Er du en af dem? Så har vi et værktøj, der hjælper dig igennem hele planlægningsprocessen fra start til slut.

Hent planlægningsværktøjet: Succes med din firmafest

Når du skal holde firmajulefrokost, må rammerne og omgivelserne omkring gerne være ekstraordinære, ligesom dine medarbejdere og kolleger selvfølgelig skal belønnes med en imødekommende og smilende behandling samt gastronomi og vin, der glæder smagsløgene. I Søhuset kan vi tilbyde det hele, og vi ser frem til at gøre din næste firmajulefrokost til noget helt særligt.

I Søhuset kan alt lade sig gøre, og vi står klar til at skabe præcis den firmajulefrokost, I drømmer om. Vi hjælper med både sparring og rådgivning i forbindelse med planlægningen.

Der er plads til 250 personer i vores restaurant, og med højt til loftet og store lokaler, er der masser af rum til dans og musik. Vi skaber præcis den firmajulefrokost, I gerne vil have.

Hvilken firmajulefrokost drømmer du om, at dine medarbejdere og kolleger skal opleve?

Ring til vores konferencekoordinator Lise Rottensten på tlf. 88708870, som sidder klar til at lytte til dine ønsker. Du kan også via kontaktformularen her på siden spørge os om, hvordan vi kan hjælpe dig med at gennemføre årets bedste firmajulefrokost.

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Kontakt os for at høre mere