Kursuscenter Nordsjælland

KONFERENCECENTER NORDSJÆLLAND

Konferencefaciliteter og mødelokaler med en fantastisk beliggenhed – tæt på København og med udsigt til naturskønne omgivelser. Det er nemt at komme til og fra konferencestedet med bil og offentlig transport. Der er gratis parkering lige over for indgangen og busforbindelser, der bringer dine gæster direkte til mødet, foredraget, eventen, konferencen, eller hvilken form for arrangement du nu planlægger.

Hold konference på konferencecenter i Nordsjælland

Konferencecenter Søhuset ligger ikke bare smukt. Arkitekturen er helt i en klasse for sig selv. Det var Arne Jacobsens ønske, at glas, beton og lærketræ kombineret på en særlig måde giver lokalerne en god stemning. Uanset om du befinder dig i et af vores møderum, kursuslokaler eller i vores store auditorium med plads til 250 gæster, er der udsigt til skov og sø. Søhuset er omgivet af den smukkeste natur. Benyt lejligheden til at få frisk luft under mødet med en Walk & Talk. Eller lad gæsterne få pulsen op inden døre i vores motionscenter. Med andre ord er du sikker på at få de bedste rammer til dit næste konferencearrangement. Vi skræddersyr et program efter dine ønsker, og du har mulighed for at vælge forplejning efter individuelle behov.

Konferencecenter i Nordsjælland med service i verdensklasse

Som gæst i Søhuset i Nordsjælland skal du føle dig velkommen og ventet og kunne mærke, at vi er der for din skyld. Derfor leverer vi altid en service i absolut verdensklasse. Vi tager hånd om alle dine behov, og vi står altid til din rådighed. Det er også en af grundene til, at vi i 2017 for anden gang blev nomineret til Årets Konferencecenter – en nominering vi er stolte over, og som vi selvfølgelig stræber efter i 2018. Besøg vores konferencecenter i Nordsjælland, og du vil være garanteret en særbehandling med dig og dine ønsker i centrum.

Gastronomi på konferencen

Hvad angår forplejning, behøver du ikke bekymre dig på dine kursisters vegne. Den kulinariske oplevelse er baseret på danske råvarer af højeste kvalitet, uanset om det gælder friskbagt brød til morgenmødet, sunde snacks til workshoppen eller tapas til messen. Det hele kan lade sig gøre til dit kundearrangement. Vi er her for at opfylde dine ønsker for en gastronomisk, grøn og gennemført madoplevelse.

Se priser på vores udvalg af mødepakker her

Kontakt os i dag


Lise Rottensten er vores mødespecialist og kan hjælpe dig med at svare på alle de spørgsmål du må have.

Ring på telefon 88708870 eller send en besked via. kontaktformularen.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Hvad vil du spørge os om?

[recaptcha]