Konferencesteder Sjælland

KONFERENCESTEDER SJÆLLAND

Sjællands bedste rammer for en succesfuld konference, en konstruktiv workshop, et inspirerende foredrag, et brag af en kickoff eller noget helt femte. I Hørshom finder du lige det og også med udsigt til naturen. Det er ikke en overdrivelse, når vi siger, at Konferencecenter Søhuset ikke er som konferencesteder er flest.

Smukke konferencefaciliteter på Sjælland

Konferencecenter Søhuset byder på fantastiske mødelokaler og konferencer med unik arkitektur og naturskønne omgivelser. Her er højt til loftet og god mulighed for at imponere dine kunder, forretningsforbindelser og samarbejdspartnere med et utraditionelt arrangement. Alt kan lade sig gøre, og vi sammensætter gerne et individuelt program til dig. Men for at gøre det nemt at booke et møde for dig, har vi et par forslag til, hvordan en mødepakke kan se ud. Vælg blandt andet mellem dagsmøde, halvdagsmøde, heldagsmøde og aftenmøde på vores konferencested.

Blandt de bedst beliggende konferencesteder på Sjælland

Vi tør godt kalde Søhuset for et af de bedst beliggende konferencesteder på Sjælland. For selv om vi er omgivet af billedskøn natur, der giver plads til idéer, inspiration og fordybelse, ligger vi blot 20 minutters kørsel fra Rådhuspladsen i København. Dermed får du central beliggenhed og landlig idyl samlet ét og samme sted, når du besøger Søhuset. Bussen kører sågar lige til døren – direkte fra Nørreport. Kommer du i bil fra København, kan du nyde at køre ud af byen, mens alle de andre trafikanter kører ind i byen – og vice versa når dagen er veloverstået.

Fuld forplejning på konferencen

Dine gæster kommer til at spise godt morgen, middag og aften. Vi er her for at opfylde dine ønsker for en gastronomisk, grøn og gennemført madoplevelse til dit kundemøde eller firmaarrangement. Og du kan være sikker på, at maden bliver skabt med højeste respekt for råvarernes smag og danske producenter, der dyrker med omtanke for miljøet.

Kontakt os i dag


Lise Rottensten er vores mødespecialist og kan hjælpe dig med at svare på alle de spørgsmål du må have.

Ring på telefon 88708870 eller send en besked via. kontaktformularen.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Hvad vil du spørge os om?