Kursuscenter Nordsjælland

KURSUSCENTER NORDSJÆLLAND

Hold dit næste kursus, kickoff, konference eller kundearrangement på Kursuscenter Søhuset i Hørsholm. Her har du adgang til 4-stjernede kursusfaciliteter med plads til alt lige fra mindre kundemøder til større firmaarrangementer.

Nordsjællands bedst beliggende kursuscenter

Du finder ikke et kursussted på Sjælland, der ligger bedre. Få kilometers kørsel fra København, offentlig transport lige uden for døren og alligevel grønne og naturskønne omgivelser. Hvad mere kan du ønske dig? Fra alle mødelokaler og kursuslokaler er der udsigt til sø og skov. Inden døre bliver du mødt af en innovativ arkitektur efter Arne Jacobsens skitser. Glas, beton og lærketræ spiller unikt sammen og giver oplægsholderen de bedste betingelser for at holde et godt foredrag eller en effektfuld præsentation. Alle lokaler er naturligvis udstyret med moderne av-udstyr og trådløst internet.

Fleksibelt kursuscenter i Nordsjælland

Når du besøger vores kursuscenter i Nordsjælland, bliver du mødt af fleksible rammer og et serviceminded personale, der stræber efter at imødekomme dine ønsker. Har du behov for en særlig ruminddeling til dit arrangement, er vi gerne behjælpelige med at skabe de ønskede rammer, ligesom vores houseman selvfølgelig træder til med opsætning af eventuelle tekniske hjælpemidler som mikrofon og PA-anlæg. I Søhuset er dine ønsker i centrum, og vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben. Ganske enkelt fordi vi vil være dit foretrukne kursuscenter i Nordsjælland, og fordi vi ønsker, at du og dine gæster skal føle jer velkomne.

Forplejning på kursusstedet

Uanset om du planlægger et to-timers kundemøde, et heldagsmøde eller en større event, er du og dine gæster garanteret en grøn, gastronomisk og gennemført madoplevelse. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og anvender råvarer af allerhøjeste kvalitet fra danske producenter. Og vores filosofi er, at alt kan lade sig gøre. Så har du et særligt mødetema eller en speciel event, der kræver en særlig forplejning, så finder vi ud af det.

Kontakt os i dag


Lise Rottensten er vores mødespecialist og kan hjælpe dig med at svare på alle de spørgsmål du må have.

Ring på telefon 88708870 eller send en besked via. kontaktformularen.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Hvad vil du spørge os om?