Kursuscenter Sjælland

KURSUSCENTER SJÆLLAND

Et af Sjællands bedste kursuscentre ligger 24 kilometers kørsel fra København og alligevel midt i naturen. Her finder du kursuslokaler og konferencer, der skiller sig ud fra mængden og giver dig mulighed for at skabe et firmaarrangement eller en konferenceoplevelse, deltagerne husker, når de kommer hjem. Du fortæller os bare, hvad dine behov er, så sammensætter vi et program.

Et unikt kursuscenter på Sjælland

Kursuscenter Søhuset udgør de perfekte rammer for dit næste arrangement, om du er ved at planlægge kursus, kundemøde, firmaarrangement eller noget helt fjerde. Arkitekturen er innovativ, mødelokalerne er inspirerende, og omgivelserne er naturskønne. Her er konferencefaciliteter for alle; små hyggelige mødelokaler, fleksible konferencer og et stort auditorium med plads til 250 deltagere. Alle sammen med trådløst internet, moderne av-udstyr og udsigt til skøn natur. Har du og dine kursister brug for frisk luft undervejs, er der mulighed for at fortsætte oplægget på mødestierne udenfor. Du kan også vælge at bruge Søhusets motionscenter som en del af din workshop/dit arrangement.

Kursuscenter med gourmetrestaurant

Der er god grund til at invitere dine kunder, forretningsforbindelser og business partnere på morgenmad, frokost eller middag. Udgangspunktet er grønne og gastronomiske oplevelser. Vi arbejder med den højeste respekt for råvarernes smag og anvender danske producenter, som dyrker med omtanke for miljøet. Vi søger det varierede og går aldrig på kompromis med kvaliteten, uanset om du ønsker fuld forplejning til heldagsmødet eller lidt let til generalforsamlingen.

Besøg vores kursuscenter på Sjælland – tæt på både natur og by

På trods af Søhusets naturskønne beliggenhed og grønne omgivelser, ligger vi blot cirka 20 minutters kørsel fra Rådhuspladsen i København. Og så kan du oven i købet tage bussen lige til døren direkte fra Nørreport Station. Kommer du i bil, kan du parkere gratis på vores parkeringsanlæg, som altid har ledige pladser. Og du behøver ikke engang at tænke på myldretidstrafik – hverken ved ankomst eller afgang. For når alle de andre trafikanter kører mod København om morgenen, kan du nyde at køre væk fra byen og dermed undgå at skulle bruge tid på at sidde i kø. Vi ser frem til at byde dig velkommen i Søhuset Konferencecenter på Sjælland.

Se priser på vores udvalg af mødepakker her

Kontakt os i dag


Lise Rottensten er vores mødespecialist og kan hjælpe dig med at svare på alle de spørgsmål du må have.

Ring på telefon 88708870 eller send en besked via. kontaktformularen.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Hvad vil du spørge os om?

[recaptcha]