Kursuscenter Nordsjælland

KURSUSLOKALER NORDSJÆLLAND

Søger du kursuslokaler med fantastisk beliggenhed i Nordsjælland? Så er Konferencecenter Søhuset stedet. Her er unikke rammer for at holde et kursus, et kundemøde eller en konference, som dine deltagere ikke lige glemmer.

Inspirerende kursuslokaler i Nordsjælland

Konferencecenter Søhuset er beliggende i Hørsholm ikke mange kilometers kørsel fra København. Og alligevel omgivet af smuk natur med udsigt til både sø og skov fra alle mødelokaler. Her er møderum og kursuslokaler af enhver art – små og store. Alle naturligvis med trådløst netværk og moderne av-udstyr. Du har også mulighed for at holde en mindre messe eller en større konference med plads til 250 gæster. Vi har 250 m2 restaurantområde og i tilknytning hertil et stort auditorium. Med andre ord er her konferencefaciliteter for enhver. Alt kan lade sig gøre. Du fortæller os bare, hvad dine behov er, så sammensætter vi et individuelt kundearrangement. For at gøre det nemt for dig at booke, har vi forslag til, hvordan en mødepakke kan se ud. Vælg fx mellem dagsmøde, heldagsmøde, aftenmøde eller generalforsamling.

Prisnominerede kursuslokaler i Nordsjælland

Søhuset er et fleksibelt hus med utallige muligheder og et højt serviceniveau. Vi har altid fokus på vores gæsters behov og ønsker, og vi sætter en ære i at få det hele til at klappe, uanset om det er vores mange, gode faciliteter, de gastronomiske indslag eller noget helt tredje. For os er det alfa og omega, at du mærker, at vi er til rådighed, når du besøger vores kursuslokaler i Nordsjælland, og vi går gerne den ekstra mil for, at du føler dig velkommen. Derfor er vi også stolte over, at vi to gange har været nomineret til Årets Konferencecenter – senest i 2017.

Kursuslokaler med tilhørende gourmetrestaurant

Du og dine kunder, medarbejdere, forretningsforbindelser, business partnere, eller hvem du nu har inviteret, skal forkæles, når I er ude. Det er vores filosofi. Vi tilbyder dig grønne, gastronomiske madoplevelser, uanset om det er forplejning til morgenmødet, eller om du har et særligt virksomhedsarrangement eller event. Vi arbejder med udsøgte råvarer, der er produceret af danske producenter, som dyrker med omtanke for miljøet.

Se priser på vores udvalg af mødepakker her

Kontakt os i dag


Lise Rottensten er vores mødespecialist og kan hjælpe dig med at svare på alle de spørgsmål du må have.

Ring på telefon 88708870 eller send en besked via. kontaktformularen.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Hvad vil du spørge os om?