Bliv skarp på din strategi for patenter og andre IP-rettigheder (UDSOLGT)

Hør om relevante IP-rettigheder, lær at beskytte og tjene penge på din idé, samt hvordan en solid IP-strategi kan øge din virksomheds vækst

Den 19. oktober kl. 15.00 – 17.00 lægger Søhuset hus til dette gratis seminar, der er arrangeret af  DTU Science Park i samarbejde med AWA Denmark, som vil gøre dig klogere på, hvad immaterielle rettigheder (intellectual property/IP) er, og hvordan din virksomheds profil kan styrkes ved brug af dem.

Kom og hør om relevante typer af IP-rettigheder for din virksomhed, bliv skarpere på hvordan du kan beskytte din idé, tjene penge på din idé og ikke mindst hvordan en solid IP-strategi kan hjælpe med at øge din vækst. Du har også mulighed for at deltage (frivilligt) i en mini-case, hvor du får lov til at udvikle din egen IP-strategi.

Seminarets oplægsholdere er fra AWA Denmark (Scandinavian IP Firm of the year 2020), som bl.a. er specialister i at hjælpe start-ups med at beskytte deres ideer og produkter via patent-, varemærke- og designbeskyttelse. AWA Denmark er også Corporate partner i Futurebox.

Seminaret henvender sig både til start-ups, scale-ups og established virksomheder.

Indhold: 

  • Relevante typer af IP-rettigheder for din virksomhed (Patent, Design, Varemærke og Domæne)
  • Hvordan styrker du din virksomheds profil gennem brug af IP-rettigheder?
  • Opsamling + Q&A

Oplægsholdere:

Vibeke Warberg Rohde
Partner European Patent Attorney
M.Sc. Structural Engineering

Vibeke arbejder som European Patent Attorney hos AWA med speciale inden for mekanik med over 15 års erfaring fra privat praksis. Vibeke har særlig fokus på den tekniske del og hjælper bl.a. kunder med at bygge komponenter og udvikle procesteknologi til fødevareindustrien. Vibeke er også meget aktiv i startup-miljøer som Venture Cup og University Startup World Cup.

Maria Dam Jørgensen
Associate

Maria arbejder som Associate hos AWA og rådgiver om IP på nationalt, europæisk og internationalt plan. Maria har erfaring inden for områder som brandbeskyttelse herunder arkiveringsstrategi, retsforfølgning og håndhævelse. Derudover blev Maria udnævnt til Rising Star inden for IP af Managing IP i 2018/2019.

Seminaret er gratis, og vi byder på kaffe, te og forfriskninger.

Vær opmærksom på at eventen foregår på dansk. 

Tilmeld dig her

Covid-19 forholdsregler

Vi gør vores bedste for at sikre en tryg afvikling af vores event. Derfor tager vi også hensyn til de nye præmisser, Covid-19 har skabt.

Derfor har vi følgende forholdsregler:

  • Vi sidder ned for at sikre overholdelse af afstandskrav.
  • Vi udleverer mundbind ved ankomsten og opfordrer til at disse anvendes, når der netværkes.
  • Håndsprit vil være til rådighed – og vi opfordrer til at bruge det ved ankomsten.