En pause fra mødet

Husk skifteskoene til jeres næste møde og skab energi i rummet med et af vores tre teambuilding-events, som vi faciliterer i samarbejde med CoastZone – én af Danmarks største teambuildingleverandører.

Læs mere

Pitch-træning i Søhuset

At pitche er en kunstform de fleste kan bruge. Om du skal sælge et nyt projekt til dine kunder, overbevise kollegaerne om at I skal indføre onsdagsyoga eller bare gerne vil blive bedre til at sælge dine egne ideer, kan værktøjerne til at pitche være en fordel i hverdagen.

Skal I holde møde i Søhuset kan vi supplere med pitch-træning. Det kan være alt fra et 45-minutters lynkursus til en længere workshop med besøg fra de bedste tech start-ups i Danmark.

Læs mere

Lean startup workshop i Søhuset

Lær fra startup-verdenen. Hvordan arbejder en startup? Og kan man bruge værktøjer fra startup-verdenen som Lean Business Canvas, Minimum Viable Product og Costumer Discovery i en corporate setting? Svaret på det sidste er JA – og det første; det får du ikke kun svar på til vores endagsworkshop – du får også lov at prøve kræfter med det selv.

Læs mere

Besøg Futurebox start-up community

Kom inden for i vores start-up community, Futurebox, og hør, hvilken værdi det skaber at have et prototypeværksted under samme tag som en række deep tech start-ups og bliv klogere på, hvordan man bygger et community.

Læs mere

Frokost i det fri omgivet af Danmarks største samling af paradisæbletræer

Indånd den friske luft og lad kreativiteten blomstre, mens I nyder en frokost midt i Danmarks største samling af paradisæbletræer. Æblelunden ligger kun få minutters gang fra Søhusets hoveddør.

Læs mere

Søhuset inviterer indenfor til vinsmagning

Kom og oplev magien i Søhuset, når vi byder dig velkommen til et fantastisk velsmagende arrangement med seks kvalitetsvine og en introduktion til at dufte, vurdere og smage vin.

Læs mere

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Kontakt os for at høre mere