Kommuniker over afstand i GPS Adventure

Udfold jeres samarbejde på tværs af geografi med live GPS tracking. I GPS Adventure samarbejder I ude og inde, lokaliserer checkpoints og knækker koder. Spørgsmålene er tilpasset de historiske omgivelser omkring konferencecentret og kan yderligere målrettes mod jeres mødeagenda. På den måde skabes sund refleksion og aktiv læring. En givende, sjov og intens konkurrence med brugbare erfaringer og oplevelser.

Ude og inde 3 timer op til 12 personer kr. 12.000,-
Over 12 personer kr. 550,- pr. person

Logik og samarbejde i Brain Game

Den intense konkurrence Brain Game er en øjeblikkelig stemningsskaber! Med De 9 Intelligenser som afsæt forenes teamwork med personlig intelligens gennem opgaveløsningen: Er du logisk, visuel, naturalistisk, sproglig, filosofisk,
musisk, kropslig, inter- eller intrapersonel? Alle er i gang samtidig, og kun gennem tæt samarbejde når I det fælles mål. Rummet vil summe af liv, og I smitter hinanden med højt humør og god energi.

Inde 2 timer op til 12 personer kr. 8.200,-
Over 40 personer kr. 310,- pr. person

Bevæg jer og spil hinanden gode i Spot On

Det sjove spil Spot On forener bevægelse med udfordring i paratviden, logik og kreativitet. Et perfekt afbræk før, under eller efter mødet. Omgivelserne er jeres spilleplade, I er brikkerne og teknologien jeres redskab. Med en tablet i hånden
er der lagt op til dynamisk konkurrence og sund refleksion. Der vil være 5 spørgsmål specifikt rettet mod jeres fokus, fx jeres værdier eller et produkt.

Ude 1,5-2 timer op til 12 personer kr. 6.600,-
Over 12 personer kr. 260,- pr. person

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Kontakt os for at høre mere