Festmenuer

Bliv inspireret af køkkenchefens forslag til din festmenu i Søhuset
Bon appétit!

Januar | Februar | Marts

Forret
Rimmet Vesterhavstorsk med råmarinerede rødbeder, rødbedespirer, estragon og ristede hasselnødder
Cremet blomkålssuppe med peberristet bacon samt grøn persilleolie

Hovedret
Fransk unghane på perlebygrisotto, vendt med parmesan og svampe, toppet med brøndkarse
Sesambagt laks med glaserede danske rosenkål, grillet citron og brunet smørsauce

Dessert
Lun chokoladefondant med polynesisk vaniljeiscreme sat på kiksecrunch
Hjemmelavet æbletrifli med makroer, mascarpone og hvid chokoladeknas

April | Maj | Juni

Forret
Hvide asparges fra Lammefjorden med håndpillede rejer samt brunet smørsauce vendt med kapers og dild
Stegt carpaccio af dansk okse med parmesanflager, mild sennepssalat og krydret blommesauce

Hovedret
Helstegt kalvefilet fra Himmerland med en kartoffel/rygeostcreme, ærteskud og portvinssauce
Fransk perlehønebryst med grillede grønne asparges, confiterede kartofler og kold urtesauce på salvie og persille

Dessert
Gateau marcel toppet med chokolademousse, serveret med kirsebærsorbet og myntesirup
Karamelmousse med frisk yoghurtsorbet rå syltede brombær og bærsauce

Juli | August | September

Forret
Rimmet kammusling vendt i lime, chili, citrongræs og koriander med avokadopuré og ristet macadamia
Røget færøsk laks med agurk marineret i dild, radise-crudité, rygeostcreme og vild brøndkarse

Hovedret
Sydhavs lammefilet med stegte spæde gulerødder, puré på smørbønner, grillet salatløg og lammesky
Smørbagt norsk helleflynde med braiseret fennikel, frisk æble, kørvel og cremet hummersauce

Dessert
Friske danske jordbær med bagt mazarin og sprød chokolade
Mørk chokolademousse med Søhusets passionssorbet og sprød twill

Oktober | November | December

Forret
Jordskokkesuppe med smørristet rugbrødsknas, syltede jordskokker, chips af jordskokker samt kørvel
Røget hellefisk med syltet skorzonerrod, peberrodscreme, estragon og brødchips

Hovedret
Oksefilet af dansk Jersey med kartoffelterrin, variation af løg samt rødvinssauce
Torsk bagt med tørret tang på smørdampet spinat og skalotteløg, røgede mandler og fiskefumé

Dessert
Karamelliseret nøddetærte med æblekompot og kardemommeis
Hvid chokoladepannacotta med kirsebærgelé, hvid chokoladeknas og tørrede kirsebær

Kontakt os i dag

Ring eller skriv til Restaurant Manager Vagn Kristensen, som kan hjælpe dig med at svare på alle de spørgsmål du må have.

Ring på telefon 88708888 eller send en besked via. kontaktformularen.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Hvad vil du spørge os om?