Bæredygtighed i dit møde?

Ud over vores formelle certificeringer som Green Key og det økologiske sølvmærke, arbejder vi hver dag på at gøre vores løsninger mere bæredygtige. Vi serverer gastronomiske nybrud med lokale råvarer i sæson og ingen CO2-tung oksekød. Overskudsmaden finder du i Too Good To Go-appen eller hos den lokale nonprofitorganisation Mad med Hjertet.

Læs mere om vores bæredygtige indsatser

Derfor vælger Forskerparkens virksomheder Søhuset

Gratis adgang til 3 mødelokaler for op til 10 personer efter først til mølle-princippet. Der betales kun for forplejning og service.
Mulighed for at holde mindre, uformelle møder i Søhusets loungeområder.
Fleksible annulleringsbetingelser som sikrer, at du kan annullere dit møde uden beregning indtil kl. 9 hverdagen før dit møde.
Et dedikeret in-house teknikteam som sikrer, at alt teknisk udstyr spiller på mødedagen.

Book lokaler til din konference

Særpris og rabatordninger for virksomheder i Forskerparken

Som en del af Forskerparkens community og gennem Søhusbidraget har du adgang til en lang række gratis events, rabatter og fordele.

Bliv en del af vores velsmagende frokostordning

Book møder til særpris

Få 50 % rabat i Søhuset Motionscenter

Kunderne taler

"Søhuset spillede en vigtig rolle i succesfuld afholdelse af vores store globale ledermøde med skrappe krav til Covid-19-afstand og en endnu uprøvet virtuel løsning, der sikrede, at vores udenlandske kolleger kunne deltage. Alt fungerede som smurt! Endnu engang kan jeg konstatere at samarbejde med alle medarbejdere Søhuset er en sand fornøjelse – både før, under og efter. TAK!

Joan Roed
Chr. Hansen

Net Promotor® Score På en skala fra -100 til 100 er Søhusets kundeloyalitet ikke til at komme udenom.

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Kontakt os for at høre mere