Frokostmenu
Søhusets faste frokostgæster bliver hver dag forkælet med et gastronomisk nybrud.
Se frokostmenuen for faste frokostgæster her.
Uge 50
MANDAG
Papardelle – spinat – svampecreme – kylling
Timianbagt hokkaidosuppe – fennikel crudité – græskarkerner – rejer
TIRSDAG
Svinekæbe – smørbønnepure – brunet smør – grønkålssalat – hasselnød – syltede selleritern – tyttebær
Rullede spætter – kompot af belugalinser – brunet smør – grillet peber – kapers
ONSDAG
BBQ-marineret svinemørbrad – bagte blommer – feta – brøndkarse – rødvinseddikeglaze
Smørpocheret kammusling – broccoli – frisk yoghurt – dild – citronskal
TORSDAG
Kalveculotte – lynstegt rødkål – ristede valnødder – syltede blåbær
Grillet agurk – tigerrejer – dild – sishourter – japansk mayo – soja
FREDAG
Lammedeller – tomatsalsa – salvie – grillet polenta
Indisk linsesuppe – mynte – dadler – sesam