Frokostmenu

Uge 50

Mandag

BBQ-marineret svinemørbrad med bagte blommer, feta, brøndkarse og rødvinseddikeglaze
Asiatisk kartoffelsuppe med citrontigerrejer, koriander og Kina-radisser

Tirsdag

Kalvecuvette med polentacreme og oliven, tomat, basilikum, løgsalsa
Jordskokkesuppe med makrel, blæk, kørvel

Onsdag

Braiseret oksebryst glaseret i trøffelsauce med ærtepuré, ærteskud og timianristede kartofler
Grillet kammusling med stegt broccoli, frisk yoghurt, dild og citronskal

Torsdag

Hjemmelavede forårsruller med kinakål, oksekød, chilisauce, bønnespirer og koriander – serveres med ris og sur/sød sauce
Timianbagt hokkaidosuppe med fennikelcrudité, græskarkerner og rejer

Fredag

Papardelle med spinat, svampecreme og kyllingeskind
Gul karrysuppe med skaldyr, kørvel, feta og balsamico