Frokostmenu

Uge 13

Mandag

Citrusmarineret andebryst med lynstegt rødkål, blåbær og kørvel
Havtaskehaler, med safranbeurreblanc, basilikum, syltet tomat og fennikelcrudité

Tirsdag

Balltip af okse med rosmarinbagte bønner, minigulerødder, fennikel og pebersauce
Fuldkornstærter med bagt torsk, rapsolie, blomkål, estragon og mandler

Onsdag

Perlehøne stegt med citrontimian, ristede gulerødder, rosenkål, syltet havtorn, ramsløg
Taskekrabbesuppe med surkål, dild-olie og kapers frit

Torsdag

Braiseret spidsbryst med stegt spidskål, estragon, peberrodsauce og sukkersyltede tyttebær
Perlebygrisotto smagt til med rødbede, serveres med bagt lange toppet med sprøde majs, brøndkarse og balsamicoreduktion

Fredag

Svinekæbe med kartoffel/jordskokkepure, friske brombær, vild brøndkarse og kartoffelchips
Thaisuppe med krebs, forårsløg, agurk, koriander og chili