Frokostmenu

Uge 26

Mandag

Andebryst marineret i appelsin med rødbederisotto, lynstegte rødkål og brombær
Kartoffel-porresuppe med kulmuletatar, citron og purløg

Tirsdag

Indiske lammedeller med bulgur, tørret frugt, mynte og chili
Græskar-gulerodssuppe med ristet rugbrød og estragon

Onsdag

Rosastegt okselårtunge med løvstikkartofler og svampesauce
Hvidvinsdampede muslinger, fløde, estragon og citron

Torsdag

BBQ-grillet flanksteak med majskolber, kørvel og rødspidskål vendt med mormor dressing
Limebagt helleflynder med brændte blomkål, kapers, hakkede æg og dild

Fredag

Hjemmelavede forårsruller med kål, koriander, spirer og okse
Stegte nudler med chilimarinerede tigerrejer, springløg, bambus, thaibasilikum anrettet i bokse med pind