Frokostmenu

Uge 8

Mandag

Oksebøf med cheddar i briochebolle med agurkerelish og chilicreme
Kartoffel/karry-suppe med syltede løg, karse, rugbrød

Tirsdag

Vegetarisk chili con carne med creme fraiche og persille
Stegt palmekål med bagt lange, selleripuré, smørsauce og spirer

Onsdag

Confiteret kylling med tarteletter, tomatsalsa og persille
Bagt kullerfilet med rød karrysauce, springløg, ingefær, thaibasil samt rød grape

Torsdag

Langtidsstegt amerikansk oksebov med rødbede-coleslaw, sellerifritter og rosmarindip
Aspargessuppe med noilly prat, rimmet torsk, blomsterkapers og dild

Fredag

Svinemørbrad marineret i chili og kaffe med ristede kartofler, syltede blåbær og ruccola
Stegte sild med syltede rødløg, tranebærpuré, rosenpeber, dild, kartofler samt citruscreme