Frokostmenu

Uge 9

Mandag

Vegetarisk chili con carne med creme fraiche og persille
Stegt palmekål med bagt lange, selleripuré, smørsauce og spirer

Tirsdag

Okse striploin med glaserede mini beder, skalotteløg og okse jus
Aspargessuppe med noilly prat, rimet torsk, blomster kapers og dild

Onsdag

Udbenet kyllingelår med svampe/tomatrisotto, parmesan, salvie samt hønse fumé
Håndpillede rejer i cocktail med Thousand Island dressing, agurk, spidskål, avocado og mango

Torsdag

US ball tip med grønne bønner, bagt løg, rosmarin og trøffelsauce
Bagt kullerfilet med rød karrysauce, springløg, ingefær, thai basil samt rød grape

Fredag

Hakkebøf med bløde løg, grønkål, granatæble og bagte rødbeder
Stegte sild med syltede rødløg, tranebærpuré, rosenpeber dild, kartofler samt citruscreme