Frokostmenu

Uge 50

Mandag

BBQ marineret svinemørbrad med bagte blommer, feta, brøndkarse og rødvinseddike
Asiatisk kartoffelsuppe med citronrejer, koriander og Kina radise

Tirsdag

Sødmælkskalveculotte med estragon, hvidløg, bagte løg og kartoffelkompot vendt med rygeost
Grillet agurk med tigerrejer, dild, shiso urter samt japansk mayo med soja

Onsdag

Hjemmelavede forårsruller med kinakål, oksekød, chilisauce, bønnespirer og koriander. Hertil serveres ris og sur/sød sauce
Timianbagt hokkaidosuppe med fennikel crudité, græskarkerner og rejer

Torsdag

Kanin i bouillon med urter og grønt vendt med pappardelle, salvie og chili
Stegt sild med snitbønner, syrnet fløde, kartofler og brunet smør med dild

Fredag

Braiseret oksebryst glaseret i trøffelsauce med ærtepuré, ærteskud og ris puff
Grillet kammusling med stegt broccoli, tørret yoghurt, dild og citronskal