Frokostmenu

<!– Uge 28

Mandag

Oksestrimler marineret med thaikrydderier vendt med glasnudler, rød karry og sugarsnaps
Spicy tomat/fiske-suppe

Tirsdag

Stegt flæsk med kogte kartofler, persillesauce
Kartoffel/løg-suppe

Onsdag

Lammefrikassé med grønne asparges, friske ærter og spæde gulerødder
Chilibagt laks med smørbønnepure og salat af grillet peber og persille

Torsdag

Grillede pølser til klassisk hotdog
Rød karry og kokos thaisuppe med koriander, sesam og sesamolie
Der serveres byg-selv-is-vafler med topping og chokoladesauce

Fredag

Butter chicken med dampede ris og nahn-brød –>

Mandag

Helstegt kylling marineret i sennep og farin med knuste kartofler vendt med syltet blomkål, valnødder og bønner  Æggekage toppet med forårsløg, røget laks samt tomatrelish

Tirsdag

Honning/chili marineret kalvecuvette med kartoffel/selleriterrin og rødvinssauce
Hvidbønnesuppe med torsk, dildolie og gulerod crudité

Onsdag

Soja/ingefær marineret tyndsteg filet med bagt kartoffel rørt med rygeost, purløg, skalotteløg og pickles af selleri i tern
Skindstegt rødfisk med syltet rødløg, stegt rødkål, rødbede crudité samt rødbede spirer

Torsdag

Svinemørbradbøffer med fløde, stuvede kantareller og ristede kartofler
Søhusets rejecocktail med artiskok, tang, rejer, soja/sesamsauce og urter

Fredag

Lammeculotte med ristede majs, bagte hvidløg, sukkerærter og dampede kartofler
Blomkål/estragonsuppe med safran olie, blomkål cous cous og tigerrejer