Uge 42: Lukket

Frokostmenu

Uge 43

Mandag

Hakkebøf med bløde løg, ristede kartofler, syltede agurker og skysauce
Majs- og estragonsuppe med røget hellefisk, ribs og rugbrødknaz

Tirsdag

Lammekølle stegt i 15 timer med rosmarin, hvidløg og chili – serveres med cous cous, tørret frugt og lammesky
Artiskokhjerter med tang, sesam, koriander, mormordressing og tigerrejer

Onsdag

Teriyakimarineret udbenet kyllingelår med dampet kål vendt med gomadressing og løgspirer
Stegt blomkål, lange, salatmandel, estragon og sprød malt

Torsdag

Oksecuvette med trøffelsauce, grønne bønner og ristede marksvampe
Bagt laks med perlebygsrisotto vendt med spinatpuré og Vesterhavsost

Fredag

Filet royal med ristede bøgehatte, persillefritter samt estragondip
Sødkartoffel-suppe med zuzo-marineret torsk, sort sesam og misodressing