Frokostmenu

Uge 34

Mandag

Lammeculotte med stuvet majskompot, bagte hvidløg, sukkerærter og kartofler
Gul karrysuppe med springløg, rejer, bønnespirer og thaibasilikum

Tirsdag

Indisk butter chicken med ris, nahnbrød og koriander
Panerede rødspætter med smørsauce, kruspersille og sprødt brød

Onsdag

Sødmælks kalvecuvette med bagte farvede tomater, oliven, basilikum og syrnet fløde
Tagliatelle med peberrøget laks, snitbønner og hvidvin/muslinge-sauce

Torsdag

Flæskesteg med confiterede kartofler, grønne ønner og appelsinsalat
Cremet muslingesuppe med tang, sesam, agurk og bronzedild

Fredag

Short ribs braiseret i kokosmælk med kaffirblade og citrongræs serveres med ris, bønnespirer og kørvel
Rødbedesuppe med ceviche af lange, peberrodcreme, hasselnød og citrontimian