Testimonial

"Meget velegnet sted til dagskonferencer, seminarer, events mv. Meget fine fysiske rammer og excellent service. Lækker mad, kaffe, drikkevarer. Lyse og luftige lokaler. Gode parkeringsforhold."

Leif Ilsøe
EGN Danmark

Stor konference i Nordsjælland: Kom indenfor til et stort arrangement i Søhuset

rum og auditorium til strategiseminar og strategimøde i Nordsjælland

Priser på vores mødepakker

Ingen kurser, møder eller konferencer er ens, men alle gode møder er betinget af et brud med vanetænkningen og af de særlige omstændigheder, der gør, at alle, der deltager, bidrager generøst med egne ideer og samtidig formår at lytte efter det største i hinandens forslag. Derfor er alle vores mødepakker designet til at bringe ethvert møde eller konference væk fra komfortzonen, men med rig mulighed for at tilgodese særlige ønsker og behov.

Se vores mødepakker

Konference i Nordsjælland med overnatning

Vi tilbyder masser af muligheder for at skabe de bedste rammer for dagen, hvad enten du skal afholde kurser, konferencer eller andre typer af møder her i Nordsjælland. Strækker din konference sig over to eller flere dage, kan det være nødvendigt at finde overnatning til dine deltagere.

Vores konference-team har gode kontakter i hele Nordsjælland, og vil derfor kunne anbefale en række oplagte steder til overnatning i forbindelse med din konference.

Book lokaler til din konference i Nordsjælland

I Søhusets lokaler mødes innovatører, erhvervsledere, investorer, forskere og mange andre hver dag. Og de kommer igen og igen. Må vi også hjælpe dig med at gennemføre en konference, der forløber perfekt? Kontakt os i dag og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe rammerne for dine møder og konferencer her i Nordsjælland.

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Kontakt os for at høre mere