Søhuset har gode tekniske faciliteter

Kunderne taler

"Søhuset klarede det fantastisk flot. Alt var 100% i orden. Omhyggelig forberedelse, kun søde og dygtige medarbejdere, pragtfuld mad til 200 personer - ikke let. Dejligt rum at holde fest i. Vi er meget tilfredse.

Klaus Eldrup-Jørgensen, Adm. direktør
Trackman

"Vi oplever, at samarbejdet med Lise er nemt, og at I er lydhør overfor ønsker. Vi er super glade for, at I vil hjælpe med oppyntning, så vi kan koncentrere os om underholdning. Søhuset er generelt gode at arbejde sammen med, og alle praktiske forhold fungerer, så man skal ’slet ikke tænke’. Alt er velfungerende, og der er rigtig god mad. Det fungerer super fint, at starte med det faglige, og gå til det sociale bagefter. I år havde vi selv musik med til senere, og der skulle vi have haft nogle klare aftaler omkring højtalere. Et år havde vi glemt at bestille forplejning til vores band, men det blev hurtigt klaret, og alt endte lykkeligt. Alt i alt er vi super glade for samarbejdet med Søhuset.

DTU Kemiteknik

"JEG ELSKER SØHUSET og anbefaler Søhuset til alle i mit netværk. Jo mere jeg kommer i Søhuset, jo mere bliver jeg klar over, at ’jeres hus’ fylder mig med så meget god energi. Jeg bliver simpelthen glad, idet jeg træder ind i huset. Det er en kombination af jeres fantastiske rammer, lyset, stemningen, udsigten, gastronomien og ikke mindst jeres imødekommenhed fra ALLE jeg møder i Søhuset.

Benedikte Gerstenberg, Headhunter
BGConsulting

"Et mentalt spa-bad i en stresset og ufuldkommen verden er det at træde ind i Søhuset, hvor natur, arkitektur, harmoni, kvalitet og inspiration går op i en højere enhed.

Finn Svenning
Projektkvalitet

"Fantastisk service og forplejning. Det er det bedste jeg har prøvet. Bliv endelig ved med den gode betjening.

Mette Levysohn
Coop

"Superb! Tekniker, p-vagt, reception, mad, tjener - alt i verdensklasse.

Allan Kandrup
Handelsbanken

"Helt utrolig venlig og rar atmosfære samtidig med, at alt var professionelt og fungerede.

Anette Grønlund
DI

Net Promotor® Score På en skala fra -100 til 100 er Søhusets kundeloyalitet ikke til at komme udenom.

Kunderne taler

"Alt var simpelthen perfekt. Jeg har sjældent fået så mange tilbagemeldinger fra mine kollegaer omkring et sted, mad, servering og alt andet. Det er et fantastisk sted, I holder til, og der er stadig flere, der kommer og spørger mig, om vi ikke skal benytte os af Søhuset en anden gang. Det tror jeg helt sikkert, vi kommer til.

Kate Dyhrberg Sørensen
Copydan Tekst & Node

"Altid dejligt at komme hos jer. God service, lækre omgivelser, dejlig mad og tid til fordybelse.

Rikke Kirkeby
Fredensborg Kommune

"Super service - omgivelser af meget høj kvalitet. Professionelt.

Ulla Buhl
Oncology Venture

"Meget velegnet sted til dagskonferencer, seminarer, events mv. Meget fine fysiske rammer og excellent service. Lækker mad, kaffe, drikkevarer. Lyse og luftige lokaler. Gode parkeringsforhold.

Leif Ilsøe
EGN Danmark