Sig det med kunder

Vores tekstforfatter har kastet håndklædet i ringen, for vores kunder siger det bedre end han. Det kan du selv se herunder.

Kundeoplevelsen var i højsædet

“Det var en fornøjelse at kunne byde 150 kunder velkommen i Søhuset til en aften, hvor kundeoplevelsen var i højsædet. Vi følte os trygge ved Søhuset allerede fra første kontakt og blev under afvikling af arrangementet bekræftet i, at Søhuset er et top professionelt konferencested med sans for kvalitet og yderst venligt personale.”.

Daniela Mazza, Danske Bank

Well priced and great agency cooperation

“A warm welcome, efficient service in the planning and execution, excellent meeting facilities and services and a wonderful kitchen and environment. Also very well priced and great agency cooperation.”

Jane Nielsen, ZEST

Priser på mødepakker til møder og konferencer

Søhuset i “baghaven”

I Mannaz er vi så heldige at have Søhuset i ”baghaven”, og vi har til vores store tilfredshed benyttet huset gennem mange år til afholdelse af kurser, konferencer og møder. Derudover har vi de sidste par år samarbejdet om åbne inspirationsmøder et par gange om året.
Søhuset danner med sine smukke omgivelser, unikke beliggenhed og fantastiske stemning de perfekte rammer for, at folk kan indtage og få det optimale ud af den viden og nye input, som Mannaz leverer.

Heidi Fjeldsted, Mannaz

Her trækker du vejret dybt og får ro

“Når du kommer ind i Søhuset, har du rammerne og omgivelserne. Det betyder noget. Med den udsigt trækker du vejret dybt og får ro – derfor er det ikke ligegyldigt, hvor du holder dit møde. Det er en helhedsoplevelse. Det tager ingen tid at komme til Søhuset fra København, det er nemt, og der er naturligvis gratis parkering.”

En tilfreds mødegæst i Søhuset

Møder og konferencer, se priser på mødepakker

I gør mødet til en succes

“Så gjorde I det igen. Gjorde mødet til en succes med jeres nærvær, venlighed og omsorg. Man føler, at I anser jeres gæster for ‘familie’. I giver gæsterne alt, I har i jer, så de føler sig velkomne og kan mærke den personlige og varme atmosfære i Søhuset. Søhuset Konferencecenter er et sted, man føler sig hjemme.”

Annett Abildgaard, Domea

Personalet er ikke alene meget opmærksomme

“Søhuset Konferencecenter var de perfekte rammer til vores afslutningskonference. Personalet er ikke alene meget professionelle i kommunikationen, teknisk support, catering m.m.. De er også ekstremt venlige, hjælpsomme, meget opmærksomme på vores behov og utroligt fleksible efter at imødekomme disse. Det – sammen med de smukke omgivelser – gjorde det til en dag vores 250 konferencegæster husker.”

Signe Marie Viborg, TEC

Dejlige og rolige omgivelser hos Søhuset Konferencecenter tæt på København

Alle var mere end tilfredse

“Alt var simpelthen perfekt. Jeg har sjældent fået så mange tilbagemeldinger fra mine kollegaer omkring et sted, mad, servering og alt andet. Det er et fantastisk sted, I holder til, og der er stadig flere, der kommer og spørger mig, om vi ikke skal benytte os af Søhuset en anden gang. Det tror jeg helt sikkert, vi kommer til.”

Kate Dyhrberg Sørensen, Copydan Tekst & Node

Kontakt os i dag


Lise Rottensten er vores mødespecialist og kan hjælpe dig med at svare på alle de spørgsmål du må have.

Ring på telefon 88708870 eller send en besked via. kontaktformularen.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Hvad vil du spørge os om?