Testimonial

"Meget velegnet sted til dagskonferencer, seminarer, events mv. Meget fine fysiske rammer og excellent service. Lækker mad, kaffe, drikkevarer. Lyse og luftige lokaler. Gode parkeringsforhold."

Leif Ilsøe
EGN Danmark

Rum til at mødes

Søhuset har både store og små rum, hvor I sammen kan strække jer mod fælles mål. Vi har 12 mødelokaler med plads fra 2-98 personer og et fleksibelt auditorium, hvor op til 350 personer kan mødes for at lytte begejstret til hinanden eller til en oplægsholder.

Ta' et kig på vores mødefaciliteter

Priser på vores mødepakker

Ingen møder er ens, men alle gode møder er betinget af et brud med vanetænkningen og af de særlige omstændigheder, der gør, at alle, der deltager, bidrager generøst med egne ideer og samtidig formår at lytte efter det største i hinandens forslag. Derfor er alle vores mødepakker designet til at bringe ethvert møde væk fra komfortzonen, men med rig mulighed for at tilgodese særlige ønsker og behov.

Se vores mødepakker

Tankestier til fælles tankegang

Bevægelse sætter tanker i gang. Faktisk viser studier, at vi har nemmere ved at erindre fortiden, når vi læner os tilbage eller decideret går baglæns, mens vi har lettere adgang til fremtiden, når vi bevæger os fremad. I Søhuset har vi tre tankegange, tre walk-and-talk mødestier, omgivet af stor natur. Her kan I gå i fælles flok og gavmildt lufte jeres ideer om fremtiden, hver for sig og sammen.

Læs mere om vores tankestier

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Kontakt os for at høre mere