Testimonial

"Når man som jeg arbejder målrettet med service og oplever noget ud over det sædvanlige skal det deles. Søhuset i Hørsholms skønne omgivelser danner rammen om Master Danmarks certificeringskurser på Sjælland, hvilket har gjort mig til en hyppig gæst. Jeg og mine kursister bliver altid mødt med smil, positivitet, hjælpsomhed, fantastisk mad og en service og proaktivitet, som jeg ikke har set på andre konferencesteder. Det er en fornøjelse at være gæst hos jer."

Tina Sørensen
Master Danmark

Rum til at mødes

Søhuset har både store og små rum, hvor I sammen kan strække jer mod fælles mål. Vi har 12 mødelokaler med plads fra 2-98 personer og et fleksibelt auditorium, hvor op til 350 personer kan mødes for at lytte begejstret til hinanden eller til en oplægsholder.

Ta' et kig på vores mødefaciliteter

Priser på vores mødepakker

Ingen møder er ens, men alle gode møder er betinget af et brud med vanetænkningen og af de særlige omstændigheder, der gør, at alle, der deltager, bidrager generøst med egne ideer og samtidig formår at lytte efter det største i hinandens forslag. Derfor er alle vores mødepakker designet til at bringe ethvert møde væk fra komfortzonen, men med rig mulighed for at tilgodese særlige ønsker og behov.

Se vores mødepakker

Tankestier til fælles tankegang

Bevægelse sætter tanker i gang. Faktisk viser studier, at vi har nemmere ved at erindre fortiden, når vi læner os tilbage eller decideret går baglæns, mens vi har lettere adgang til fremtiden, når vi bevæger os fremad. I Søhuset har vi tre tankegange, tre walk-and-talk mødestier, omgivet af stor natur. Her kan I gå i fælles flok og gavmildt lufte jeres ideer om fremtiden, hver for sig og sammen.

Læs mere om vores tankestier

Testimonial

"Den primære årsag til, at vi har valgt at lægge alle vores kurser hos Søhuset er, at vi i høj grad deler værdisæt. I Søhuset er de – som os selv – i øjenhøjde med de mennesker, der træder ind ad døren. Når man træder indenfor, bliver man mødt af et professionelt og serviceminded personale, der er villig til at strække sig langt for at levere en kundepleje, der lever op til de højeste standarder. Det er selvsagt en stor tillidserklæring at lægge hele vores forretning ud af huset, men jeg oplever i høj grad, at vores kursister er i trygge hænder hos Søhuset."

Søren-Ulrik Rolsted Fangholm
Atrium

Net Promotor® Score På en skala fra -100 til 100 er Søhusets kundeloyalitet ikke til at komme udenom.

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Kontakt os for at høre mere