Aage Bohr

Aage Bohr, søn af sin far, men en nyskabende fysiker i sin egen ret. Aage Bohr har lagt navn til et mødelokale, der står stærkt alene, men som åbner muligheden for et større storsindet fælleskab, fordi det kan forbindes med Niels Bohrs lokale ved siden af. Mindre grupper vil dog hurtigt nå til den fælles erkendelse, at Aage Bohr alene er en stimulerende ramme om det stærke, iderige møde.

Antal personer: 30

m2: 30

Praktisk information

I Søhuset er vores mission at sikre de bedste betingelser for dit møde, så du og dine kolleger, samarbejdspartnere og kunder kan gå inspireret hjem. Derfor står vores eget inhouse teknik-team klar til at hjælpe, når I har brug for det.

WiFi – og teknisk udstyr generelt – skal virke. Vi er alle dybt afhængige af at kunne komme online både til præsentationer i plenum og som deltager i mødet for at tjekke mails og lignende. I Søhuset sikrer vores WiFi-løsning dig og dine mødedeltagere et møde uden forstyrrelser, så I kan fokusere på indholdet.

Priser

Det koster 885 kr. pr. person for leje af Aage Bohr til et dagsmøde.

Vores dagsmødepakke indeholder: Søhusets lækre morgenbuffet med lokal saft fra Frydenlund Slots Frugtplantage. Kaffe/te, frisk frugt og kildevand – hele dagen. Små gastronomiske nybrud til frokost inkl. drikkevarer. Økologisk lokal saft fra Craft Soda i Hørsholm (afregnes efter forbrug). Snacks der booster den fælles tankevirksomhed om eftermiddagen.

Faciliteter

Ved booking af Aage Bohr får du samtidigt adgang til en række faciliteter, som du frit kan benytte dig af

Trådløst internet
Whiteboard
Flipover
Borde og stole
Print og kopi
Modtagelsesreception
HDMI
TV 46 tommer Fuld HD

Mulige opstillinger

Stolerækker

30 pers.

Mødeborde

12 pers.

Skoleborde

13 pers.

Stuen

1. sal

Priser på vores mødepakker

Ingen møder er ens, men alle gode møder er betinget af et brud med vanetænkningen og af de særlige omstændigheder, der gør, at alle, der deltager, bidrager generøst med egne ideer og samtidig formår at lytte efter det største i hinandens forslag. Derfor er alle vores mødepakker designet til at bringe ethvert møde væk fra komfortzonen, men med rig mulighed for at tilgodese særlige ønsker og behov.

Se vores mødepakker