Albert Einstein

Langt de fleste af historiens nybrud hviler på en nysgerrig undren, en basal trang til at undersøge verden. Præcis som Einstein gjorde. Hvad vi end måtte mene, mente manden ikke selv, at han var mere genial end de fleste. Han tilbragte bare længere tid sammen med spørgsmålene, før han gav svarene. Mødelokalet i hans navn er skabt til det samme. Her kan store fælles ideer opstå, fordi rammerne skaber plads til, at feltet sammen udforsker de løsninger, ingen kender endnu. Gennem glasdørene har du udsyn til resten af huset og vores andre mødelokaler.

Antal personer: 16

m2: 42

Praktisk information

I Søhuset er vores mission at sikre de bedste betingelser for dit møde, så du og dine kolleger, samarbejdspartnere og kunder kan gå inspireret hjem. Derfor står vores eget inhouse teknik-team klar til at hjælpe, når I har brug for det. Og hvis det passer dig bedre, at vi samarbejder med dine leverandører, så gør vi også gerne det.

Priser

850 kr. pr. person ved et dagsmøde

Ingen møder er ens. Derfor er alle vores mødepakker designet til at bringe ethvert møde væk fra komfortzonen, men med rig mulighed for at tilgodese særlige ønsker og behov. Brug kontaktformularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig.

Faciliteter

Trådløst internet
Whiteboard
Flipover
Skærm
Borde og stole
Print og kopi
Modtagelsesreception

Mulige opstillinger

Mødeborde

16 pers.

Stuen

1. sal

Møder med indlagt uvanetænkning

Ingen møder er ens, men alle gode møder er betinget af et brud med vanetænkningen og af de særlige omstændigheder, der gør, at alle, der deltager, bidrager generøst med egne ideer og samtidig formår at lytte efter det største i hinandens forslag. Derfor er alle vores mødepakker designet til at bringe ethvert møde væk fra komfortzonen, men med rig mulighed for at tilgodese særlige ønsker og behov.

Se vores mødepakker