Auditorium – Tycho Brahe

I Søhuset har vi et rum, der med sin særlige størrelse skaber plads til store visioner og vertikale tankeløft. I Auditoriet kan 350 mennesker komme fra hver deres retning og mødes på midten for at lytte begejstret til hinanden eller til en oplægsholder, der deler gavmildt ud af sin viden. I pausen kan mødedeltagerne mødes i Søhusets hjerte restauranten.

Antal personer: 350

m2: 238

Praktisk information

Vi har vores eget inhouse teknik-team, som assisterer med at afvikle jeres præsentationer. Vi tilbyder, at oplægsholder kan booke en tid med vores tekniker og komme og øve sin præsentation med mikrofon og blive fortrolig med, hvordan hendes stemme lyder i et stort lokale.
Vi ved, at det kræver mod at stille sig frem og tale foran en gruppe af mennesker. Vi ved også, at mod er en muskel. Og vores mod bliver stærkere, når vi træner det.

Priser

Det koster 885 kr. pr. person for leje af auditorium til et dagsmøde.

Ingen møder er ens. Derfor er alle vores mødepakker designet til at bringe ethvert møde væk fra komfortzonen, men med rig mulighed for at tilgodese særlige ønsker og behov. Vil du vide mere om, hvordan vores auditorium kan danne rammen for din konference eller event? Brug kontaktformularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig.

Faciliteter

Ved booking af auditorium får du samtidigt adgang til en række faciliteter, som du frit kan benytte dig af:

Trådløst internet
Borde og stole
Print og kopi
Modtagelsesreception
Projektor læser 10.000 Lumens Fuld HD
Lærred 275” tommer
Lyd Bose system
Mikrofon: 1 x håndholdt, 1 x Catch Box og 4 x headset
2 stk HDMI
4 stk Barco ClickShare
1 Stk PC Bærbar 17″ Windows 10
Flipover
Whiteboard
Scene
Mac / Ipad-Iphone er velkommen

Mulige opstillinger

Skoleborde

114 pers.

Gruppebord

120 pers.

U-bord

48 pers.

Reception

350 pers.

Tribune

238 pers.

Booking af auditorium

Du finder Søhusets auditorium nord for København i smukke omgivelser. Har du spørgsmål til booking af auditorium her i Søhuset, er du altid velkommen til at kontakte os.
Book auditorium direkte her på siden, eller ring til os på tlf. +45 8870 8870 og hør mere om mulighederne for at leje vores store auditorium.

Stuen

1. sal

Priser på vores mødepakker

Ingen møder er ens, men alle gode møder er betinget af et brud med vanetænkningen og af de særlige omstændigheder, der gør, at alle, der deltager, bidrager generøst med egne ideer og samtidig formår at lytte efter det største i hinandens forslag. Derfor er alle vores mødepakker designet til at bringe ethvert møde væk fra komfortzonen, men med rig mulighed for at tilgodese særlige ønsker og behov.

Se vores mødepakker

Fleksibilitet i bordopstillinger og teknik

I Søhuset er vores vigtigste opgave at gøre versionen for dit møde, din konference eller din næste event til virkelighed. Er dine mødedeltagere primært tilhørere, vil den klassiske biografopsætning måske fungere bedst. Drømmer du derimod om at gøre dine deltagere til aktive medspillere, kan det fungere bedre med gruppeborde eller måske endda ingen borde. Alt er muligt i vores auditorium, hvor fleksibiliteten er i højsædet.

Også når det kommer til teknikken.

Mange af os har prøvet at stå og fumle med teknikken foran en gruppe mennesker, og for de fleste er dette en meget ubehagelig oplevelse. Vi mister tillid til os selv og bliver nervøse, fordi vi gerne vil fremstå overbevisende og vise, at vi har styr på situationen over for vores kolleger, chefer, kunder eller samarbejdspartnere.

Det samme gælder i de møder, hvor der er spørgsmål fra salen. For mange kræver det stort mod at turde stille sig op og tale i en mikrofon, og oftest er det ikke rart at høre sig selv fra en mikrofon. Vi taler af erfaring.

I Søhuset har vi investeret i en såkaldt Catchbox-mikrofon. Formålet er, at den skal mindske afstanden mellem tilhørerne og taleren og skabe mod til at turde at stille spørgsmål. Mikrofonen er firkantet og godt polstret, så den kan blive kastet rundt. Man kan tabe den, og den er stor nok til, at man kan skjule de røde kinder bag den.

Kort sagt har vi mange værktøjer, vi kan sætte i spil, som understøtter og skaber tillid – også på legende og uformel vis i situationer, som oftest kan være svære for mange af os.

Vores eget og dedikerede inhouse teknik-team, vil assistere jer i løbet af dagen med alt fra præsentationer til mikrofoner. Vi tilbyder, at oplægsholder kan booke en tid med vores tekniker og komme og øve sin præsentation med mikrofon og blive fortrolig med, hvordan egen stemme lyder i et stort lokale.

Vi ved, at det kræver mod at stille sig frem og tale foran en gruppe af mennesker. Vi ved også, at mod er en muskel. Og vores mod bliver stærkere, når vi træner det.

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Kontakt os for at høre mere