Auditorium – Tycho Brahe

I Søhuset har vi et rum, der med sin særlige størrelse skaber plads til store visioner og vertikale tankeløft. I Auditoriet kan 350 mennesker komme fra hver deres retning og mødes på midten for at lytte begejstret til hinanden eller til en oplægsholder, der deler gavmildt ud af sin viden. I pausen kan mødedeltagerne mødes i Søhusets hjerte restauranten.

Antal personer: 350

m2: 238

Praktisk information

Vi har vores eget inhouse teknik-team, som assisterer med at afvikle jeres præsentationer. Vi tilbyder, at oplægsholder kan booke en tid med vores tekniker og komme og øve sin præsentation med mikrofon og blive fortrolig med, hvordan hendes stemme lyder i et stort lokale.
Vi ved, at det kræver mod at stille sig frem og tale foran en gruppe af mennesker. Vi ved også, at mod er en muskel. Og vores mod bliver stærkere, når vi træner det.

Priser

850 kr. pr. person ved et dagsmøde

Ingen møder er ens. Derfor er alle vores mødepakker designet til at bringe ethvert møde væk fra komfortzonen, men med rig mulighed for at tilgodese særlige ønsker og behov. Brug kontaktformularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig.

Faciliteter

Trådløst internet
Headset mikrofoner
Højtalere
Whiteboard
Flipover
Projektor
Lærred
Borde og stole
Print og kopi
Modtagelsesreception

Mulige opstillinger

Skoleborde

114 pers.

Gruppebord

48 pers.

U-bord

48 pers.

Reception

350 pers.

Tribune

238 pers.

Stuen

1. sal

Møder med indlagt uvanetænkning

Ingen møder er ens, men alle gode møder er betinget af et brud med vanetænkningen og af de særlige omstændigheder, der gør, at alle, der deltager, bidrager generøst med egne ideer og samtidig formår at lytte efter det største i hinandens forslag. Derfor er alle vores mødepakker designet til at bringe ethvert møde væk fra komfortzonen, men med rig mulighed for at tilgodese særlige ønsker og behov.

Se vores mødepakker