Inge Lehmann

I lang tid troede vi, at jorden bestod af en flydende kerne og en fast kappe. Det var Inge Lehmann, der fik os på andre tanker. Da seismologen fremlagde sin teori om jordens indre, var det ikke med arrogante konklusioner, men med en forsigtig hypotese, som fik mennesker til at lytte. Åbne ører er der også plads til i det store Lehmanske møderum. Faktisk er det bedst egnet til foredrag og oplæg, hvor alle læner sig nysgerrigt frem og lytter med tillid.

Antal personer: 25

m2: 44

Praktisk information

I Søhuset er vores mission at sikre de bedste betingelser for dit møde, så du og dine kolleger, samarbejdspartnere og kunder kan gå inspireret hjem. Derfor står vores eget inhouse teknik-team klar til at hjælpe, når I har brug for det.  

WiFi – og teknisk udstyr generelt – skal virke. Vi er alle dybt afhængige af at kunne komme online både til præsentationer i plenum og som deltager i mødet for at tjekke mails og lignende. I Søhuset sikrer vores WiFi-løsning dig og dine mødedeltagere et møde uden forstyrrelser, så I kan fokusere på indholdet.  

 

Priser

Det koster 885 kr. pr. person for leje af Inge Lehmann til et dagsmøde.

Vores dagsmødepakke indeholder: Søhusets lækre morgenbuffet med lokal saft fra Frydenlund Slots Frugtplantage. Kaffe/te, frisk frugt og kildevand – hele dagen. Små gastronomiske nybrud til frokost inkl. drikkevarer. Økologisk lokal saft fra Craft Soda i Hørsholm (afregnes efter forbrug). Snacks der booster den fælles tankevirksomhed om eftermiddagen.

Faciliteter

Ved booking af Inge Lehmann får du samtidigt adgang til en række faciliteter, som du frit kan benytte dig af:

Trådløst internet
Whiteboard
Flipover
Borde og stole
Print og kopi
Modtagelsesreception
2 stk. Barco Clickshare
Projektor Fuld HD
PC Lyd

Mulige opstillinger

Stolerækker

23 pers.

Mødeborde

14 pers.

Skoleborde

16 pers.

Gruppebord

25 pers.

U-bord

21 pers.

Stuen

1. sal

Priser på vores mødepakker

Ingen møder er ens, men alle gode møder er betinget af et brud med vanetænkningen og af de særlige omstændigheder, der gør, at alle, der deltager, bidrager generøst med egne ideer og samtidig formår at lytte efter det største i hinandens forslag. Derfor er alle vores mødepakker designet til at bringe ethvert møde væk fra komfortzonen, men med rig mulighed for at tilgodese særlige ønsker og behov.

Se vores mødepakker