Niels Steensen

Fra Niels Steensens mødelokale på 1. sal er der udsigt til flere sider af huset, og rummet er netop velegnet til den slags perspektiverende refleksion, som anatomiens og geologiens mester satte ord på: At skønt er det, vi ser, skønnere er det, vi forstår, men skønnest er det, vi slet ikke fatter. I Steensens rum er der med andre ord plads til mod og nysgerrighed i mødet.

Er du nysgerrig på at se mere, kan du besøge vores andre mødelokaler.

Antal personer: 13

m2: 27

Praktisk information

I Søhuset er vores mission at sikre de bedste betingelser for dit møde, så du og dine kolleger, samarbejdspartnere og kunder kan gå inspireret hjem. Derfor står vores eget inhouse teknik-team klar til at hjælpe, når I har brug for det.  

WiFi – og teknisk udstyr generelt – skal virke. Vi er alle dybt afhængige af at kunne komme online både til præsentationer i plenum og som deltager i mødet for at tjekke mails og lignende. I Søhuset sikrer vores WiFi-løsning dig og dine mødedeltagere et møde uden forstyrrelser, så I kan fokusere på indholdet. 

Priser

Det koster 885 kr. pr. person for leje af Niels steensen til et dagsmøde.

Vores dagsmødepakke indeholder: Søhusets lækre morgenbuffet med lokal saft fra Frydenlund Slots Frugtplantage. Kaffe/te, frisk frugt og kildevand – hele dagen. Små gastronomiske nybrud til frokost inkl. drikkevarer. Økologisk lokal saft fra Craft Soda i Hørsholm (afregnes efter forbrug). Snacks der booster den fælles tankevirksomhed om eftermiddagen.

Faciliteter

Ved booking af Niels Steensen får du samtidigt adgang til en række faciliteter, som du frit kan benytte dig af:

Trådløst internet
Whiteboard
Flipover
Borde og stole
Print og kopi
Modtagelsesreception
2 stk. Barco Clickshare
TV 60 tommer Fuld HD

Mulige opstillinger

Mødeborde

12 pers.

Skoleborde

13 pers.

Stuen

1. sal

Priser på vores mødepakker

Ingen møder er ens, men alle gode møder er betinget af et brud med vanetænkningen og af de særlige omstændigheder, der gør, at alle, der deltager, bidrager generøst med egne ideer og samtidig formår at lytte efter det største i hinandens forslag. Derfor er alle vores mødepakker designet til at bringe ethvert møde væk fra komfortzonen, men med rig mulighed for at tilgodese særlige ønsker og behov.

Se vores mødepakker