Ole Rømer

Astronomen Ole Rømer ville have elsket dette rum, stort, luftigt, lyst og med naturen i præcis samme højde som hans øjnes afstand til gulvet. Rømer ville formodentlig have siddet med ansigtet mod vinduet og beundret lysets tøven eller vurderet højdeforskellene på de tre tankestier udenfor. Det siger meget om Rømer, men også en del om rummet. Dette er et moderne observatorium, skabt til banebrydende tankevirksomhed.

Er du nysgerrig på at se mere, kan du besøge vores andre mødelokaler.

Antal personer: 64

m2: 56

Praktisk information

I Søhuset er vores mission at sikre de bedste betingelser for dit møde, så du og dine kolleger, samarbejdspartnere og kunder kan gå inspireret hjem. Derfor står vores eget inhouse teknik-team klar til at hjælpe, når I har brug for det.

WiFi – og teknisk udstyr generelt – skal virke. Vi er alle dybt afhængige af at kunne komme online både til præsentationer i plenum og som deltager i mødet for at tjekke mails og lignende. I Søhuset sikrer vores WiFi-løsning dig og dine mødedeltagere et møde uden forstyrrelser, så I kan fokusere på indholdet.

Priser

Det koster 885 kr. pr. person for leje af Ole Rømer til et dagsmøde.

Vores dagsmødepakke indeholder: Søhusets lækre morgenbuffet med lokal saft fra Frydenlund Slots Frugtplantage. Kaffe/te, frisk frugt og kildevand – hele dagen. Små gastronomiske nybrud til frokost inkl. drikkevarer. Økologisk lokal saft fra Craft Soda i Hørsholm (afregnes efter forbrug). Snacks der booster den fælles tankevirksomhed om eftermiddagen.

Faciliteter

Ved booking af Ole Rømer får du samtidigt adgang til en række faciliteter, som du frit kan benytte dig af:

Trådløst internet
Whiteboard
Flipover
Borde og stole
Print og kopi
Modtagelsesreception
2 stk. Barco Clickshare
Projektor Fuld HD
PC Lyd

Mulige opstillinger

Stolerækker

64 pers.

Mødeborde

20 pers.

Skoleborde

24 pers.

Gruppebord

33 pers.

U-bord

25 pers.

Reception

50 pers.

Stuen

1. sal

Priser på vores mødepakker

Ingen møder er ens, men alle gode møder er betinget af et brud med vanetænkningen og af de særlige omstændigheder, der gør, at alle, der deltager, bidrager generøst med egne ideer og samtidig formår at lytte efter det største i hinandens forslag. Derfor er alle vores mødepakker designet til at bringe ethvert møde væk fra komfortzonen, men med rig mulighed for at tilgodese særlige ønsker og behov.

Se vores mødepakker