Restaurant

Restauranten er Søhusets hjerte. Her er rum til det hele. Konferencer, messer, receptioner og break-outs. Her er hjørner og kroge, der kalder på fordybelse, udsigt til både kunst og natur, der virker som modgift mod en mulig kreative tørke, og plads nok til et give enhver idé flyvehøjde. Besøg alle vores andre mødelokaler, der alle hænger sammen med husets hjerte.

Antal personer: 350

m2: 131

Praktisk information

I vores restaurant er der lys og luft, så hjernen får ilt nok, processer, der kan starte indre dialoger i alle på én gang, og en upåklagelig service, der ubemærket får hele ensemblet til at spille i ny takt. Her er smagfulde gastronomiske nybrud på menuen tilberedt af lokale råvarer, som giver ny energi, du tage kan med tilbage i dit møde.

Priser

Det koster 885 kr. pr. person for leje af Restauranten til et dagsmøde.

Vores dagsmødepakke indeholder: Søhusets lækre morgenbuffet med lokal saft fra Frydenlund Slots Frugtplantage. Kaffe/te, frisk frugt og kildevand – hele dagen. Små gastronomiske nybrud til frokost inkl. drikkevarer. Økologisk lokal saft fra Craft Soda i Hørsholm (afregnes efter forbrug). Snacks der booster den fælles tankevirksomhed om eftermiddagen.

Faciliteter

Trådløst internet
Udstillingsområde
Modtagelsesreception
Rum til netværk og break-outs

Mulige opstillinger

Reception

350 pers.

Langbord

250 pers.

Stuen

1. sal

Priser på vores mødepakker

Ingen møder er ens, men alle gode møder er betinget af et brud med vanetænkningen og af de særlige omstændigheder, der gør, at alle, der deltager, bidrager generøst med egne ideer og samtidig formår at lytte efter det største i hinandens forslag. Derfor er alle vores mødepakker designet til at bringe ethvert møde væk fra komfortzonen, men med rig mulighed for at tilgodese særlige ønsker og behov.

Se vores mødepakker