Søhuset Motionscenter

Søhuset Motionscenter har, som de første i Danmark, fået det nyeste og mest motiverende træningskoncept fra eGYM

Se den inspirerende video HER

Husk at vi kører intro til eGYM

mandag kl. 12.00 og onsdag kl. 15.00

Plads bookes via holdbooking.

Man kan IKKE benytte maskinerne i disse tidsrum!

I Søhuset Motionscenter vil vi gerne give dig gode træningsoplevelser. Derfor gør vi meget ud af at tilbyde et spændende og varieret udbud af træningsmuligheder af høj kvalitet. Vi tilbyder dig gratis rådgivning og vejledning for at sikre, at din træning bliver optimal, og at du får valuta for pengene. Du er altid velkommen til at komme forbi og få en snak med os.

Måske kan vi bidrage med nye tiltag til dit træningsprogram eller fortælle dig om vores fantastiske eTenzor-cykler og varierende holdtilbud.

(I Søhuset Motionscenter skal man være fyldt 18 år)

Meld dig ind i Søhuset Motionscenter i Hørsholm

Meld dig ind

Vi bestræber os på at være det center, der går højest op i det vigtigste. Det er service, motivering, hjælp med træning, vejledning og god stemning. I Søhuset motioncenter får du en helhedsoplevelse, der giver dig mere end bare sved på panden.

Det skal være en fornøjelse at holde sig i form, og der skal være kvalitet i træningen. Det vigtigste for os er, at du glæder dig til at komme til træning – hver gang.

Hold i Søhuset Motionscenter i Hørsholm

Hold

I Søhuset vil vi gerne give dig gode træningsoplevelser. Derfor gør vi meget ud af at tilbyde et spændende og varieret udbud af træningsmuligheder af høj kvalitet.

Vi tilbyder dig gratis rådgivning og vejledning for at sikre, at din træning bliver optimal, og at du får valuta for pengene.

Massage i Søhuset Motionscenter i Hørsholm

Fysioterapi og massage

Har du brug for en ekspertvurdering af dine fysiske gener og ved du ikke, hvor du skal gå hen?

Vores fysioterapeut Morten har mange års erfaring. Med udgangspunkt i en helhedsorienteret tilgang til smerter og ubalancer i kroppen, tilrettelægger han en seriøs og målrettet plan for din behandling og træning.

Personlig træning

Som din personlige træner kan jeg hjælpe dig med alt fra kostvejledning til et helt individuelt tilrettet træningsprogram med fokus på funktionelle øvelser.

Jeg hjælper dig med at komme i gang og holder fokus på, hvordan du når dine personlige mål.

Sundhed og træning i Søhuset Motionscenter i Hørsholm

Sundhed & Træning

Hvornår har du sidst fået målt dit blodtryk? Hvorfor er det vigtigt, at du får målt dit blodtryk minimum 1 gang om året?

Priser i Søhuset Motionscenter i Hørsholm

Priser i Søhuset Motionscenter

Du er altid velkommen til at komme forbi og få en snak med os.

Måske kan vi bidrage med nye tiltag til dit træningsprogram eller fortælle dig om vores fantastiske eTenzor-cykler og vores hold.

pid=449417&fmt=gif" />