Afhold årsmødet eller den årlige medarbejderdag i Søhuset

Årsmøde og årlig medarbejderdag i Søhuset

Ingen innovation uden motivation og inspiration – idéer og udvikling trives sjældent i et statisk miljø, hvor alt er, som det plejer. Derfor skal du og dine kolleger ud af de faste rutiner, når I sammen skal idéudvikle og skabe mål for fremtiden. Rammerne for årsmødet eller den årlige medarbejderdag spiller en helt central rolle, når dagen skal give innovativt afkast.

Søhuset – ro og rum til fælles tankevirksomhed

I Søhuset i Hørsholm er der ro og rum til udvikling – fysisk såvel som åndeligt. Med både mindre mødelokaler og et stort auditorium med plads til 300 personer samt egen have med søudsigt er den fysiske plads i hvert fald ikke en udfordring. I vores fleksible rammer kan du både afholde årsmøder, konferencer og den årlige medarbejderdag.
Søhuset er dog mere end blot et konferencecenter med tilstrækkelige kvadratmeter. Vi tilbyder også et kreativt og intellektuelt frirum for fordybelse, faglighed og fantasi – et centrum for nysgerrighed, idéudvikling samt mod og passion til at tænke ud af boksen.

Det skyldes ikke mindst de stimulerende rammer, lysindfaldet og den lidt tilbagetrukne beliggenhed. Men personalets faglighed og fælles vision om at tage ejerskab for jeres arrangement det, der gør Søhuset til det ideelle konferencecenter til årsmødet.

De bedste betingelser for årsmødet i Nordsjælland

I Søhuset ønsker vi at skabe de bedste betingelser for, at lige netop din organisation kan tage jeres idéer og visioner til det næste niveau. Derfor er den personlige rådgivning og det fulde fokus på det enkelte arrangement det naturlige udgangspunkt for vores arbejde – og så er upåklagelig service og nærvær en selvfølge.

Har du behov for at afholde årsmødet eller den årlige medarbejderdag i et inspirerende miljø, hvor logistik, rådgivning og rammer går op i en højere enhed, er du altid velkommen til at kontakte os og fortælle om dine ønsker.