Aktionærmøder og investormøder – Lokaler og forplejning i Nordsjælland

Afholdelse af aktionærmøde kan foregå i Søhusets auditorium

Orientering og vidensdeling i inspirerende omgivelser med udsyn

Med en beliggenhed i Hørsholm i Nordsjælland har vi i Søhuset skabt et rum for kreativitet, udvikling og fælles tankevirksomhed. Vores kvalitetssikre faciliteter spænder fra mindre mødelokaler til det helt store auditorium med plads til 300 personer. Det er her, I har mulighed for at afholde jeres investormøder eller det næste store aktionærmøde.

Vores vision er at matche omgivelserne med de virksomheder, som ønsker at præge vækstdagsordenen i Danmark. Med Søhusets placering i forskerparken er jeres næste møde omgivet af viden, der inspirerer til fremtidens investeringer. Samtidig er vores dygtige ansatte i stand til at forme rammerne præcis efter jeres ønsker, så I ikke behøver at tænke på teknik, service eller gastronomisk forplejning.

Vores logistiske afvikling skaber overblik

Privat bankers, investorer og aktionærer har i Søhuset mulighed for at tænke fremadrettet og sætte nye målsætninger. At være omgivet af virksomheder som Chr. Hansen A/S og ALK fordrer en faglig stemning, der sammen med de smukke grønne omgivelser både skyder dagsordenen i gang og giver luft til nytænkning.

Søhuset sørger for at forbinde sublime rammer med produktiv tankevirksomhed gennem en gnidningsfri plan, der er skræddersyet præcis til jeres næste investor- eller aktionærmøde. Derfor er personlig rådgivning en af vores kernekompetencer, og på den måde er I sikret en upåklagelig, logistisk afvikling af jeres arrangement.

Del synspunkter, idéer og perspektiver i Nordsjælland

Mennesker med visioner er vores drivkraft. I Søhuset stræber vi efter at inspirere til nysgerrighed og mod til at skabe vækst og fremgang. Alt fra husets lyse arkitektur, den private sø ved terrassen og vores ansattes punktlighed sikrer, at jeres investormøder eller kommende aktionærmøde udstråler overblik og kvalitet.

Kontakt os, så tager vi en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer.