Derfor tager vi én fest ad gangen

Restaurant
Mad

Restaurant Mad

Når man vælger at holde sine fester ude, kan det være forbundet med vis usikkerhed. Ansvaret bliver mere eller mindre afgivet til personalet, og frygten for at man som gæst drukner i travlhed og uopmærksomhed er en realitet. Hvordan gør man sine gæster trygge, og hvilke parametre er afgørende for at en fest skal lykkes?

”Her hos os i Søhuset har vi det store privilegium at kunne tilbyde vores gæster et helt hus til én enkel fest. Det betyder, at vi afvikler én fest ad gangen. Det giver os en form for arbejdsro, og vi får mulighed for at være meget nærværende. I realiteten tilbyder vi meget af det samme, som man kan få mange andre steder, men vi ved, at vi skiller os ud, når selskaber oplever, at vi har dem helt alene”, siger Vagn Kristensen, der er Restaurant Manager i Søhuset. Han har været i branchen i en del år og har stor erfaring i afvikling af fester.

Ifølge Vagn Kristensen er det først og fremmest afgørende at få skabt en god og tæt dialog med værterne. En grundig forventningsafstemning skaber det sunde fundament for, at værterne får et overskud til selv at være en del af festen. Det er ifølge Vagn Kristensen særligt der værdien ligger for et vellykket arrangement, når man vælger at holde det uden for hjemmet.

”Vi er klar over, at det kræver et grundigt forarbejde at skabe en form for tillid og tryghed. Værterne drømmer om at være en del af festen, og der kan være en række bekymringer forbundet med afviklingen – og måske endda en reel frygt for, at værterne ikke selv får mulighed for at opleve festen selv. Det er vi meget opmærksomme på her hos os. Når vi bevidst vælger at huse ét selskab ad gangen, får vi mulighed for at iscenesætte oplevelsen mere detaljeret, og derudover skabe et overskud til at gøre produktet endnu mere fleksibelt, end man kan mange andre steder. Vi ved, at festerne er en investering på mange niveauer. Derfor har vi bevidst valgt at tage én fest ad gangen.

Se mere om fester i Søhuset

Kontakt os i dag

vagn

Ring eller skriv til restaurantchef Vagn Kristensen, som kan hjælpe dig med at svare på alle de spørgsmål du må have.

Ring på telefon 88708888 eller send en besked via. kontaktformularen.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Hvad vil du spørge os om?