HR dag eller HR konference – Skræddersyede events i Nordsjælland

HR konference afholdt i Søhusets Auditorium

Rum til udvikling og vidensdeling

I Søhuset kan vi med stolthed stille de bedste og mest fleksible rammer for en vellykket HR konference eller HR dag til rådighed. Vores udvalg af både små og store lokaler gør det nemt at skabe præcis den stemning, I har behov for.

I Søhuset er vi eksperter i at understøtte den fælles tankevirksomhed, som en HR dag eller HR konference behøver. Med vores skønne placering i grønne omgivelser i Hørsholm nord for København, tilbyder vi et udviklende og passioneret frirum for kompetencer, der strækker sig højt og sætter den fælles vidensdeling i spil.

Vi bryster os af vores lækre indretning med kunst på væggene, komfortabel og designbevidst indretning og gastronomiske smagsoplevelser, som er med til at aktivere kollektivets nysgerrighed og vække både indre og ydre dialoger.

Nysgerrighed bringer nye svar og muligheder

Udover at kunne præsentere og holde virksomheder opdateret på aktuelle tematikker, er mødet mellem deltagerne til en HR konference en unik mulighed for at dele synspunkter, idéer og perspektiver.

Vores stimulerende omgivelser med den naturrige beliggenhed er grobund for fælles innovativ tankevirksomhed. I Søhuset tror vi på at vække nysgerrighed hos mennesker og gøre det ukendte bekendt – og løfte forståelsen i samlet flok. Vi tilbyder rammer, som formår at sætte tanker i gang, og som udvikler sig i en fælles skabende gruppe, der sætter nye visioner for fremtiden.

Optimale forhold i kreative rammer

Vi fokuserer på den personlige rådgivning og ønsker at kuratere de bedste omgivelser og betingelser, så jeres visioner og idéer når nye højder. Vores ansatte er eksperter i at skræddersy løsninger, så rammerne matcher det præcise formål med jeres HR konference eller HR dag.

Leder I efter det perfekte sted at afholde en HR konference eller dag, er du mere end velkommen til at kontakte os og uddybe dine specifikke krav. Vi glæder os til at høre fra dig.