Der skal lys og luft til et godt møde

Mange virksomheder vælger at lægge deres møder i eksterne omgivelser. Udbuddet af kursussteder er stort, og det kan være svært at overskue, hvor man skal placere sine kurser, konferencer og møder. De fleste mødesteder har for lidt fokus på et godt indeklima, hvilket kan være en afgørende faktor for et vellykket møde. Derfor er det ikke nok kun at kigge på forplejningen, faciliteterne og beliggenheden. Der skal nemlig lys og luft til et godt møde.

Åndedrættet er kroppens vigtigste funktion. Vi trækker vejret optil 20.000 gange på en dag, og ca. 90 procent af vores energi kommer fra ilt. Hjernecellerne lever af den ilt den kan få gennem blodgennemstrømningen. Er iltforholdende ringe, bliver man træt, uoplagt og ukoncentreret. Det gode indeklima kan således være afgørende i ønsket om at opretholde et højt energiniveau hele dagen. Det har Søhuset taget højde for i deres arkitektur.

”Vi ved, at der skal lys og luft til et godt møde. Søhuset er bygget af lærketræ og beton. Huset rummer nogle meget store glaspartier. Det særlige lysindfald i alle vores rum, samt panoramaudsigten til vores sø, giver energi og overskud til hjerne og hjerte. Det har vi taget højde for i vores arkitektur, og vi er nærmest kendte for at have iltholdige og friske mødelokaler hele dagen, hele året rundt”, siger Christina Zohnesen, der er Key Account Manager i Søhuset.

Christina Zohnesen har ansvar for at skabe gode og langvarige relationer til huset. Hun hjælper med at skræddersy unikke mødeophold til de mange forskellige gæster, der kommer i huset. Et fælles ønske for dem alle er dog, at de efter en lang mødedag føler sig mere inspireret og endnu mere klar til nye opgaver. Det forudsætter et miljø, hvor der er taget højde for frisk luft til lungerne og klart lys til hjernen.