Store events og store arrangementer – Søhuset Konferencecenter

Forretningsfolk der taler under et stort event og arrangement hos Søhuset

Selvfølgelig er plads, lys og luft absolutte minimumskrav i forbindelse med store events og arrangementer – men service, inspiration og stimulerende rammer får dit arrangement til at rykke mod nye højder.

Søhuset Konferencecenter – et fagligt centrum for tankevirksomhed i Nordsjælland

Med naboer som DTU Science Park, Chr. Hansen A/S og ALK udgør Søhuset i Hørsholm et naturligt geografisk og fagligt centrum for tankevirksomhed, innovation og nye idéer. Her mødes mennesker for at dele synspunkter og idéudvikle, som former fremtiden.

Huset byder på fleksible faciliteter, et auditorium med plads til 300 mennesker og både fysisk og fagligt rummelige rammer, som skaber de bedste forudsætninger for såvel mindre dagsmøder som produktlanceringer og andre store arrangementer.

Men Søhuset er meget mere end blot et konferencecenter i enestående rammer.

Inspirerende rammer for store events og arrangementer

I Søhuset ønsker vi at inspirere til fælles tankevirksomhed og nysgerrighed. Det er vores vision at kunne tilbyde et fagligt frirum og et stimulerende alternativ til de vante kulisser.

Den vision imødekommer vi ved at tilbyde vores gæster alt, hvad hjertet begærer af visuelle stimuli – søudsigt, godt lysindfald og en inspirerende arkitektur.

Men fysiske rammer kan ikke gøre det alene, hvis store arrangementer som produktlanceringer, konferencer og lignende events med tankevirksomheden og fagligheden i centrum skal blive succesfulde. Derfor bliver du altid mødt af passioneret personale med fuldt fokus på dine ønsker, når du arrangerer store events i Søhuset. Vi bistår altid med rådgivning og et logistisk overblik, der sikrer et vellykket arrangement.

Fokus og tid til at trække vejret

I Søhuset er der fokus og rum til innovativ fælles tankevirksomhed – selv ved store events. Vil du vide mere om at afholde store arrangementer i Søhuset, eller ønsker du bare at opleve den helt særlige ro og rummelighed i huset, er du altid velkommen til at kontakte os.