Ledige stillinger i Søhuset Konferencecenter

Ambitiøs køkkenchef søges

“Uhm” – Maden er et kapitel for sig selv. Den skal nydes til møder, konferencer og fester. I Scion DTU’s konferencecenter Søhuset er fleksibiliteten stor, og gæsterne og deres ønsker sættes i centrum og mødes hver eneste dag med åbne arme, alt hvad hjerte og gane begærer samt smil ad libitum.

I Søhuset skal vi sige farvel til vores dygtige køkkenchef, der skal prøve kræfter i eget regi. Derfor er vi på udkig efter en profil, der har energien, kreativiteten og overblikket til sammen med et engageret team at forsætte den høje kvalitet og være en del af en rivende udvikling.

Se hele stillingsannoncen


Ambitiøs og engageret Key Account Manager søges

I Søhuset Konferencecenter sætter vi gæsternes oplevelse i højsædet – gør du?

Er du en passioneret sælger og født i smilets tegn? Vil du hjælpe os med at sprede det glade budskab om, at Søhuset er det allerbedste sted at afholde sit møde, konference eller holde det helt store brag af en fest? Så er du måske Søhusets kommende Key Account Manager.

Vi søger en selvstændig og pligtopfyldende medarbejder, der er dygtig til at opbygge relationer og er ansvarlig for egne salgsmål.

Med reference til vores Salgs- og bookingchef bliver du en del af et team, hvor alle gør en kæmpe indsats for, at kunderne får maksimalt udbytte af deres konference eller møde.

Se hele stillingsannoncen


Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til hr@sciondtu.dk.
Såfremt der ikke er aktuelle muligheder for at matche dine kvalifikationer med et aktuelt behov, gemmer vi din ansøgning i 6 måneder, og vender tilbage til dig, såfremt der skulle opstå en mulighed på et senere tidspunkt.