Derfor vælger du Søhuset

Du har én dedikeret kontaktperson.
Vores inhouse teknik-team står klar til at hjælpe med professionel afvikling.
Service i særklasse.
Vi garanterer 30-60 procent økologisk mad
Vi tilbyder 310 gratis p-pladser og offentlig transport lige til døren.

Livestreaming events

I en verden, hvor der er begrænsninger for, hvordan vi kan være sammen, stilles der nye krav til events og konferencer, der går helt eller delvis online.

Lad os hjælpe dig din næste livestream.

Læs mere

Hybridmøder

Hold et fysisk møde eller event i Søhuset med online deltagere. Lej vores videokonferenceudstyr eller få et tilbud på en skræddersyet løsning.

Læs mere

Bæredygtighed i dit møde?

Ud over vores formelle certificeringer som Green Key og det økologiske bronzemærke, arbejder vi hver dag på at gøre vores hus og vores løsninger mere bæredygtige, så vi kan understøtte dit næste møde på bedste vis. Hver dag serverer vi gastronomiske nybrud, hvor der er kælet for den gode smag. Al overskudsmad fra vores buffet donerer vi til en lokal nonprofitorganisation – Mad med Hjertet.

Skal store visioner dannes?

Ønsker du rammer, der skaber et mindeværdigt møde for dig og dine mødedeltagere? Lad os vide, hvad vi kan gøre for dig.

Kunderne taler

"Jeg elsker Søhuset, og anbefaler Søhuset til alle i mit netværk. Jo mere jeg kommer i huset, jo mere bliver jeg klar over, at ’jeres hus’ fylder mig med så meget god energi. Jeg bliver simpelthen glad, idet jeg træder ind. Det er en kombination af jeres fantastiske rammer, lyset, stemningen, udsigten, gastronomien og ikke mindst imødekommenheden fra ALLE, jeg møder i Søhuset.

Benedikte Gerstenberg
BG Consulting

Net Promotor® Score På en skala fra -100 til 100 er Søhusets kundeloyalitet ikke til at komme udenom.

Rum til at mødes

Søhuset har både store og små rum, hvor I sammen kan strække jer mod fælles mål. Vi har 12 mødelokaler med plads fra 2-98 personer og et fleksibelt auditorium, hvor op til 350 personer kan mødes for at lytte begejstret til hinanden eller til en oplægsholder.

Ta' et kig på vores mødefaciliteter

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Kontakt os for at høre mere