SELSKABSLOKALER NORDSJÆLLAND

Selskabslokaler i Nordsjælland i fantastisk flotte omgivelser. Om du skal holde en fest, et møde eller en konference, så har vi plads til dig.

Søhuset Konferencecenter ligger 24 kilometers fra København og alligevel midt i naturen. Her finder du selskabslokaler og omgivelser, som skiller sig ud fra mængden og giver dig mulighed for at skabe et arrangement, deltagerne husker, når de kommer hjem. Du fortæller os bare, hvad dine behov er, så sammensætter vi et program.

Selskabslokaler lige nord for København

Søhuset udgør de perfekte rammer for dit næste arrangement, om du er ved at planlægge fest, kursus, kundemøde, firmaarrangement eller noget helt fjerde. Arkitekturen er innovativ, selskabslokalerne er inspirerende, og omgivelserne er naturskønne. Har du og dine gæster brug for frisk luft undervejs, er der mulighed for at nyde naturen og stierne udenfor.

Selskabslokaler med gourmetrestaurant

Der er god grund til at invitere dine gæster på morgenmad, frokost eller middag. Udgangspunktet er grønne og gastronomiske oplevelser. Vi arbejder med den højeste respekt for råvarernes smag og anvender danske producenter, som dyrker med omtanke for miljøet. Vi søger det varierede og går aldrig på kompromis med kvaliteten, uanset om du ønsker fuld forplejning eller lidt let.

Vores selskabslokaler i Nordsjælland – en unik ramme om din fest

Hos Søhuset er vi stolte over at kunne tilbyde nogle af de mest inspirerende og unikke selskabslokaler i Nordsjælland og København. De grønne omgivelser tilbyder en idyl, som få fest- og selskabslokaler kan prale af, mens den inspirerende arkitektur indbyder til ophold og samvær med dine gæster, uanset om du skal holde bryllup, konfirmation eller fødselsdag. Den omkringliggende natur og de lyse og åbne rum skaber tilsammen en fantastisk synergi, som du sent vil glemme. Vores selskabslokaler i Nordsjælland danner en unik ramme om din fest, og vi ser frem til at byde dig og dine gæster velkomne.

Læs mere om vores fester

Kontakt os i dag


Ring eller skriv til Conference Coordinator Lise Rottensten, som kan hjælpe dig med at svare på alle de spørgsmål du må have.

Ring på telefon 88708870 eller send en besked via. kontaktformularen.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Hvad vil du spørge os om?