Gratis seminar: Salg og formidling af tekniske produkter (UDSOLGT)

Det er afgørende for din virksomhed, at du er i stand til at formidle dit produkt på en måde, der er nemt at forstå for alle - uanset baggrund. På dette seminar giver Dethlefsen Communication dig råd og værktøjer til, hvordan du griber det an.

Som iværksætter ved du selv, hvor fantastisk dit tekniske produkt er. Andre inden for det tekniske miljø vil muligvis også let kunne forstå det, men hvad med andre målgrupper uden kendskab?
Hvordan skal produktet formidles? Hvilke budskaber skal du komme med? Hvad er relevant at lægge vægt på?

Find ud af det når Søhuset Konferencecenter lægger hus til DTU Science Parks gratis seminar om formidling af tekniske produkter i samarbejde med  Dethlefsen Communication, hvor du vil få råd og værktøjer til, hvordan din kommunikation fanger kundernes opmærksomhed.

Indhold:

  • Video illustration af god og dårlig mundtlig kommunikation
  • Hvordan kommunikerer du, så modtageren lytter? Både når det gælder kunder, investorer, myndigheder og medier?
  • Metoder og teknikker, som betyder at det bliver dig, der sætter dagsordenen

Oplægsholder: 

Gitte Dethlefsen, Managing Partner & Communications Director (Journalist (DJ)) Dethlefsen Communication

Med baggrund i mange års erfaring som TV Journalist i Danmarks Radio (TV-Avisen, Søndags Magasinet, Pengemagasinet), og senere som projektleder med pressekontakt i Novo Nordisk, har Gitte Dethlefsen sammen med sine teams af tidligere BBC udenrigskorrespondenter afholdt medie-, budskabs, krise, præsentations- og kommunikationstræning over hele verden. Hendes fokus har primært være større internationale virksomheder, deres topchefer og talspersoner.

Dethlefsen Communication fokuserer på kursusdeltagernes kommunikationspotentiale. På at opbygge kommunikationsmæssig selvtillid gennem øvelser, der er så realistiske som overhovedet muligt, og som dermed gør deltagerne i stand til at kommunikere professionelt – ikke mindst når de taler med journalister.

Seminaret er gratis for alle DTU Science Park virksomheder og vi byder på kaffe, the og forfriskninger. Seminaret foregår på dansk, men ønsker du et lignende seminar på engelsk, er du velkommen til at tage kontakt til Oline Westerdahl på ow@dtusciencepark.dk

Tilmeld dig her

Covid-19 forholdsregler

Vores gæsters sikkerhed er en topprioritet i Søhuset, og vi sørger for en tryg afvikling af eventen med følgende forholdsregler:

  • Der skal bæres mundbind under eventen. Vi udleverer mundbind ved ankomsten.
  • Håndsprit vil være til rådighed – og vi opfordrer til at bruge det ved ankomsten.