Net Promotor® Score På en skala fra -100 til 100 er Søhusets kundeloyalitet ikke til at komme udenom.

Planlægning af strategiseminar i Søhuset

Vi arbejder for, at du får succes med dit møde. Jo mere konkret du kan fortælle os, hvad du ønsker at få ud af dit seminar, jo bedre kan vi hjælpe dig og sammensætte de mest optimale rammer, der understøtter dit mål.

Ring til vores Conference Coordinator Lotte Rottensten på tlf. 8870 8870 med dine ønsker og hør, hvordan vi i Søhuset kan hjælpe dig med at nå dine mål.

strategiseminar og strategimøde i Nordsjælland

Strategimøde med plads til op mod 350 personer

I Søhuset har vi alt fra mindre mødelokaler til vores helt store auditorium med plads til 350 personer. Alle vores lokaler er lyse, luftige og stimulerer til at bryde med vanetænkningen.

Er du i tvivl om, hvor du skal holde dit strategiseminar? Du kan få et overblik over vores lokaler her, men ring gerne til os på 8870 8870 eller send en besked via kontaktformularen her på siden, så hjælper vi dig med at matche dig med det eller de lokaler, som bedst støtter op om dit mål.

Fuld forplejning

I Søhuset sørger vores fem dygtige kokke for, at forplejningen altid er helt i top med hjemmelavet mad tilberedt af årstidens lokale råvarer. Du kan læse mere om mulighederne for forplejning i eksempler på mødepakker her.

Slå bedre igennem med dit budskab på dit strategiseminar

Forudsætningen for et succesfult strategiseminar er den gode planlægning. Ikke blot i forhold til de fysiske rammer og planlægningsproces, men også i forhold til hvordan du sammensætter din præsentation, så du holder din lytter fanget.

Har du brug for hjælp til at sælge din strategi eller projekt til kunder? Eller til at overbevise dine kollegaer og medarbejdere om dine ideer?

Vi kan træne dig i at blive bedre til at overbevise andre, så du får timet dine pointer og fremlagt dem mest optimalt på strategimødet: Se, hvordan her.

Strategiseminar i Nordsjællands naturskønne omgivelser

Søhuset ligger i Nordsjælland i naturskønne omgivelser. Det er nemt at komme hertil med bil, og du og dine gæster parkerer gratis. Med offentlig transport tager turen lige under 40 minutter fra Nørreport station.

I Søhuset mødes bl.a. innovatører, erhvervsledere, investorer og forskere hver dag. Vores professionelle mødeplanlæggere og konferenceteam hjælper i gennemsnit 60 virksomheder om måneden med at skabe inspirerende rammer for møder. Og 9 ud af 10 kunder booker møder hos os igen. Må vi også hjælpe dig?

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Kontakt os for at høre mere